Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

 • Tweakers.net

  Op Tweakers.net vindt u beoordelingen met informatie over de website, verzending en aftersales. U heeft een tweakers.net account nodig om een winkelbeoordeling te plaatsen.

 • Hardware.info

  Bij Hardware.info wordt de beoordeling opgesplitst in een aantal vragen met een toelichting. Registratie is nodig voordat een beoordeling geplaatst kan worden.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl geeft bij de beoordeling informatie over bestellen, service en levering. Om een beoordeling te plaatsen is geen account nodig.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is een site die naast een eigen beoordeelsysteem ook reviews van andere sites indexeert en gebruikt om tot een winkelbeoordeling te komen.U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl gebruikt niet alleen gebruikersbeoordelingen maar ook een eigen beoordelingssysteem voor webwinkels. Er is geen account nodig om een beoordeling te plaatsen.

 • Computerwinkels.nl

  De website Computerwinkels.nl is een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg en wijst u de weg in de ICT-wereld. U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

Review 1 tot en met 20 (van 322 reviews)
 • Synology DS214play + 2 x 4TB WD RED

  Demsey, Monday 22 December 2014

  Snelle levering ,gewoon Top .

 • 4TB HGST NAS HDD H3IKNAS40003272SE

  Wouter, Friday 19 December 2014

  Snelle levering, goed product. 4 HD 's geplaatst in synology DS 415+, werkt perfect.

 • Drobo Transporter

  MCH, Thursday 18 December 2014

  De transporter van drobo is niet met mijn iMac te verenigen. De website waar je dit product moet laten registreren zegt doodleuk dat het serienummer van de Drobo transporter niet bestaat. Deze eenvoudige vraag is door de Amerikanen niet op te lossen?? De technische afdeling van DROBO stelt veel vragen maar biedt geen oplossing. Dit product is helaas geen aanrader niet kopen dus. Tot heden werkt mijn drobo transporter niet. Miskoop van het jaar...

 • Synology Camera Single License (e-mail version)

  Douwe, Thursday 18 December 2014

  Keurig geregeld, zoals op de website vermeld!

 • Synology DS215j met 2 x 3TB WD RED

  Pieter, Sunday 7 December 2014

  Zeer uitgebreide NAS, met bijna oneindig veel mogelijkheden. Het is mijn tweede NAS van het merk synology... Zeer tevreden van synology!

 • 256GB Samsung SSD 850 PRO MZ-7KE256BW

  joris, Saturday 6 December 2014

  Jammer dat er geen kabeltje bij zit om je oude hd over te zetten op de ssd.

 • Synology FAN 70*70*25_1

  Glauco, Wednesday 3 December 2014

  By the way, the Synology support staff directed me to this site to buy original spare parts to ship to Italy and in fact this is one of the few online stores in Europe that sells this particular fan.

 • Synology FAN 70*70*25_1

  Glauco, Wednesday 3 December 2014

  I bought this fan to replace the original fan on my DS211j, which is giving signs of failure. This fan is exactly the same brand and model as the original (Evercool ec7025l12er). Just make sure you take note of the orientation of the fan when you remove the old one, that is, whether the sticker is seen from the outside or from the inside, which means whether the air is blown in or out. I had some trouble disconnecting the fan plug from the motherboard. I succeeded with toothpicks and a slim flat-blad screwdriver.

 • Synology DS215j

  Peter, Sunday 30 November 2014

  Als off-site backup was ik al een tijdje op zoek naar een tweede NAS naast mijn huidige. Wat speurwerk liet weken geleden al zien dat Synology een DS215j zou introduceren en dat leek me een geschikt model. Mobile-Harddisk was de eerste hem kon leveren, zelfs op de dag van de introductie al, tegen een beschaafde prijs rond de verwachte adviesprijs en niet €40 duurder zoals sommige grote en bekende concurrenten. En gratis vezonden.

 • ICY BOX IB-RD3662U3S

  Zip, Thursday 13 November 2014

  Niet erg stevig maar OK voor de prijs, fan/fanbehuizing maakt lawaai. auto-sleep functie schakelt de drives uit ongeacht of die optie nu aangevinkt is in OSX of niet.

 • ICY BOX IB-223U3-Wh

  Steve, Wednesday 12 November 2014

  Geweldig online advier, snelle levering & het product is uitstekend!

 • 1TB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE1T0BW

  Matthijs, Saturday 8 November 2014

  Wat valt hier nu van te zeggen. De goedkoopste SSD harddisk van dit moment met hele goede prestaties. Wil je echt een werkpaard dan is er de pro versie, Minder snel maar meer betrouwbaar, Maar wel behoorlijk duurder. Ook geschikt voor Apple. Echter zal je bij de Imac een tooltje moeten downloaden om de ventilator te manipuleren omdat de imac gaat blazen als een gek. Tevens wil apple het trim protocol niet ondersteunen, maar ook dit is softwarematig aan te zetten. Ook hier zijn weer downloads te vinden op internet. Lijkt ingewikkeld maar is het niet. Erg tevreden alom.

 • 500GB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE500BW

  Matthijs, Saturday 8 November 2014

  Wat valt hier nu van te zeggen. De goedkoopste SSD harddisk van dit moment met hele goede prestaties. Wil je echt een werkpaard dan is er de pro versie, Minder snel maar meer betrouwbaar, Maar wel behoorlijk duurder. Ook geschikt voor Apple. Echter zal je bij de Imac een tooltje moeten downloaden om de ventilator te manipuleren omdat de imac gaat blazen als een gek. Tevens wil apple het trim protocol niet ondersteunen, maar ook dit is softwarematig aan te zetten. Ook hier zijn weer downloads te vinden op internet. Lijkt ingewikkeld maar is het niet. Erg tevreden alom.

 • Sharkoon QuickPort Pro

  Matthijs, Saturday 8 November 2014

  Eenvoudig klein en geschikt voor eigenlijk alle harddisk type die nu gangbaar zijn. ( 3,5 3n 2,5 inch ) Ook SSD. en compatibel met met windows en apple. Voor mij een perfect apparaat tegen een leuke prijs. Volgende dag in huis, maar dat ben ik gewend van Mobile-harddisk. :-)

 • 512GB Samsung SSD 850 PRO MZ-7KE512BW

  Joseph, Sunday 2 November 2014

  Ik heb deze geïnstalleerd op mijn Asus N760JV-T4103H-BE laptop dit ging probleemloos met de bijgeleverde software, wel oppassen de recovery/ herstel wordt niet overgenomen dit is alleen voorbehouden voor bepaalde Samsung laptops, nu draai alles super snel, vooral het opstarten gaat zeer snel, nogmaals zorg dat ge herstel dvd hebt of bewaar de oude harde schijn voor eventueel herstel van windows, deze kan opnieuw geboot worden bij het opstarten van de laptop.,

 • Synology EDS14

  Corne, Saturday 25 October 2014

  Na het kort gebruik van een DS-101j en daarna jarenlang een ds-107+ als webserver voor mijn eenvoudige website, voelde het gebruik van de nieuwe EDS14 heel vertrouwd. Tot deze een update door voerde van DSM 4.3 naar 5.0... Deze heeft zoveel minder functionaliteit als webserver dat hij eigenlijk voor mij niet meer te gebruiken was. De ingebouwde server van Apache werd vervangen voor iets als FastCGI??? Gelukkig, ondanks dat Synology meld dat het niet mogelijk is, wist ik met enige moeite de oude DSM 4.3 te herstellen en kan weer volop genieten van de goede functionaliteit van een Synology Webserver! Nu alleen stiller, véél kleiner en nog zuiniger met energie en net zo eenvoudig in het gebruik. Ik vrees alleen dat deze EDS14 spoedig standaard uitgeleverd gaat worden met DSM 5.0 p.s. DSM 5.1 brengt ook geen verbetering. Been There, Done That!

 • Drobo Transporter Sync

  Pedro, Friday 24 October 2014

  Na jaren gebruik gemaakt te hebben van Sugarsync om bestanden veilig te syncen over zowel Windows als Mac systemen nu helemaal over op de Transporter. Heb dit leuke kleine kastje nu een half jaar in gebruik en nog nooit een hikje gehad. Werkt op de achtergrond, gebruikt weinig resources en doet gewoon wat het moet doen. Moet ik een nadeel noemen dan hooguit dat je, gelijk aan dropbox, niet zelf de mappen kan aangeven die je wilt syncen maar dat je de te syncen mappen moet plaatsen in de transporter map. Heb Sugarsync opgezegd, scheelt weer 15 euro per maand.

 • Synology DS415+

  A.M.M., Tuesday 21 October 2014

  Razendsnel. Hoe heb ik ooit zonder kunnen doen.

 • 1TB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE1T0BW

  Danny, Saturday 18 October 2014

  Schrijf en leessnelheid van deze schijf geven je pc een behoorlijke boost ECHT een TOPPER. De prestaties van de schijf zijn conform aan die van de winkel zelf. Groeten van een erg tevreden klant.

 • Synology DS415+

  Ger, Tuesday 14 October 2014

  In 1 woord SUPER. Had niet verwacht dat het zo'n verschil zou zijn met de DS 412+. Een klein minpuntje op dit moment dat er nog veel dingen niet in de synocommunity beschikbaar zijn. Als productie machine voor MKB is het nu al een topper. Voor de hobby gebruiker zal het nog even wachten zijn op de synocommunity.

Review 1 tot en met 20 (van 322 reviews)
Sorry, de chat is offline.