Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

 • Tweakers.net

  Op Tweakers.net vindt u beoordelingen met informatie over de website, verzending en aftersales. U heeft een tweakers.net account nodig om een winkelbeoordeling te plaatsen.

 • Hardware.info

  Bij Hardware.info wordt de beoordeling opgesplitst in een aantal vragen met een toelichting. Registratie is nodig voordat een beoordeling geplaatst kan worden.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl geeft bij de beoordeling informatie over bestellen, service en levering. Om een beoordeling te plaatsen is geen account nodig.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is een site die naast een eigen beoordeelsysteem ook reviews van andere sites indexeert en gebruikt om tot een winkelbeoordeling te komen.U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl gebruikt niet alleen gebruikersbeoordelingen maar ook een eigen beoordelingssysteem voor webwinkels. Er is geen account nodig om een beoordeling te plaatsen.

 • Computerwinkels.nl

  De website Computerwinkels.nl is een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg en wijst u de weg in de ICT-wereld. U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

Review 1 tot en met 20 (van 313 reviews)
 • ICY BOX IB-RD3662U3S

  Zip, Thursday 13 November 2014

  Niet erg stevig maar OK voor de prijs, fan/fanbehuizing maakt lawaai. auto-sleep functie schakelt de drives uit ongeacht of die optie nu aangevinkt is in OSX of niet.

 • ICY BOX IB-223U3-Wh

  Steve, Wednesday 12 November 2014

  Geweldig online advier, snelle levering & het product is uitstekend!

 • 1TB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE1T0BW

  Matthijs, Saturday 8 November 2014

  Wat valt hier nu van te zeggen. De goedkoopste SSD harddisk van dit moment met hele goede prestaties. Wil je echt een werkpaard dan is er de pro versie, Minder snel maar meer betrouwbaar, Maar wel behoorlijk duurder. Ook geschikt voor Apple. Echter zal je bij de Imac een tooltje moeten downloaden om de ventilator te manipuleren omdat de imac gaat blazen als een gek. Tevens wil apple het trim protocol niet ondersteunen, maar ook dit is softwarematig aan te zetten. Ook hier zijn weer downloads te vinden op internet. Lijkt ingewikkeld maar is het niet. Erg tevreden alom.

 • 500GB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE500BW

  Matthijs, Saturday 8 November 2014

  Wat valt hier nu van te zeggen. De goedkoopste SSD harddisk van dit moment met hele goede prestaties. Wil je echt een werkpaard dan is er de pro versie, Minder snel maar meer betrouwbaar, Maar wel behoorlijk duurder. Ook geschikt voor Apple. Echter zal je bij de Imac een tooltje moeten downloaden om de ventilator te manipuleren omdat de imac gaat blazen als een gek. Tevens wil apple het trim protocol niet ondersteunen, maar ook dit is softwarematig aan te zetten. Ook hier zijn weer downloads te vinden op internet. Lijkt ingewikkeld maar is het niet. Erg tevreden alom.

 • Sharkoon QuickPort Pro

  Matthijs, Saturday 8 November 2014

  Eenvoudig klein en geschikt voor eigenlijk alle harddisk type die nu gangbaar zijn. ( 3,5 3n 2,5 inch ) Ook SSD. en compatibel met met windows en apple. Voor mij een perfect apparaat tegen een leuke prijs. Volgende dag in huis, maar dat ben ik gewend van Mobile-harddisk. :-)

 • 512GB Samsung SSD 850 PRO MZ-7KE512BW

  Joseph, Sunday 2 November 2014

  Ik heb deze geïnstalleerd op mijn Asus N760JV-T4103H-BE laptop dit ging probleemloos met de bijgeleverde software, wel oppassen de recovery/ herstel wordt niet overgenomen dit is alleen voorbehouden voor bepaalde Samsung laptops, nu draai alles super snel, vooral het opstarten gaat zeer snel, nogmaals zorg dat ge herstel dvd hebt of bewaar de oude harde schijn voor eventueel herstel van windows, deze kan opnieuw geboot worden bij het opstarten van de laptop.,

 • Synology EDS14

  Corne, Saturday 25 October 2014

  Na het kort gebruik van een DS-101j en daarna jarenlang een ds-107+ als webserver voor mijn eenvoudige website, voelde het gebruik van de nieuwe EDS14 heel vertrouwd. Tot deze een update door voerde van DSM 4.3 naar 5.0... Deze heeft zoveel minder functionaliteit als webserver dat hij eigenlijk voor mij niet meer te gebruiken was. De ingebouwde server van Apache werd vervangen voor iets als FastCGI??? Gelukkig, ondanks dat Synology meld dat het niet mogelijk is, wist ik met enige moeite de oude DSM 4.3 te herstellen en kan weer volop genieten van de goede functionaliteit van een Synology Webserver! Nu alleen stiller, véél kleiner en nog zuiniger met energie en net zo eenvoudig in het gebruik. Ik vrees alleen dat deze EDS14 spoedig standaard uitgeleverd gaat worden met DSM 5.0 p.s. DSM 5.1 brengt ook geen verbetering. Been There, Done That!

 • Drobo Transporter Sync

  Pedro, Friday 24 October 2014

  Na jaren gebruik gemaakt te hebben van Sugarsync om bestanden veilig te syncen over zowel Windows als Mac systemen nu helemaal over op de Transporter. Heb dit leuke kleine kastje nu een half jaar in gebruik en nog nooit een hikje gehad. Werkt op de achtergrond, gebruikt weinig resources en doet gewoon wat het moet doen. Moet ik een nadeel noemen dan hooguit dat je, gelijk aan dropbox, niet zelf de mappen kan aangeven die je wilt syncen maar dat je de te syncen mappen moet plaatsen in de transporter map. Heb Sugarsync opgezegd, scheelt weer 15 euro per maand.

 • Synology DS415+

  A.M.M., Tuesday 21 October 2014

  Razendsnel. Hoe heb ik ooit zonder kunnen doen.

 • 1TB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE1T0BW

  Danny, Saturday 18 October 2014

  Schrijf en leessnelheid van deze schijf geven je pc een behoorlijke boost ECHT een TOPPER. De prestaties van de schijf zijn conform aan die van de winkel zelf. Groeten van een erg tevreden klant.

 • Synology DS415+

  Ger, Tuesday 14 October 2014

  In 1 woord SUPER. Had niet verwacht dat het zo'n verschil zou zijn met de DS 412+. Een klein minpuntje op dit moment dat er nog veel dingen niet in de synocommunity beschikbaar zijn. Als productie machine voor MKB is het nu al een topper. Voor de hobby gebruiker zal het nog even wachten zijn op de synocommunity.

 • 4TB HGST NAS HDD H3IKNAS40003272SE

  Chris, Monday 6 October 2014

  Op zoek naar vervanging van mijn volgelopen 2TB Hitachi Deskstar 7K2000 HDS722020ALA330, eerder bij mobile-harddisk besteld met een Synology DS211+ in februari 2011 heb ik gekozen voor de de 4TB Hitachi schijven. Ondanks continu gebruik blijven deze schijven betrouwbaar en zonder errors. Uiteraard nu ook weer snel geleverd en goed verpakt, zoals ik gewend ben bij deze winkel.

 • Netgear GS108GE 8 port Gigabit Switch

  onno, Sunday 28 September 2014

  Deze 2e switch besteld vanwege ervaringen met betrouwbaarheid. 2 betrouwbare factoren. A: de switch zelf B: Levering van MHS stipt als altijd

 • Synology DS214

  Hans, Tuesday 23 September 2014

  Na 5 jaar geleden een DS209 te hebben aangeschaft, die het nog goed doet, maar een beetje traag werd, de DS214 aangeschaft (ter uitbreiding) bij Mobile harddisk. Schijfje gratis ingebouwd. Levering snel en perfect verpakt. Geen gedoe. Ik zag wel dat het een tientje goedkoper kon bij een paar concurrenten, maar ik vertrouw (ook op basis van orders in het verleden) op Mobile-Harddisk. Tevens een goed Synology- Forum. Normaal ben ik niet zo van het geven van een review. Voor deze keer dan.

 • Synology DS214+ + 2 x 1TB WD RED

  Wim, Monday 18 August 2014

  Sinds vrijdag deze nas ingebruik. werkt als een speer en is compleet geregeld.

 • Netgear GS108GE 8 port Gigabit Switch

  Gerwin, Monday 11 August 2014

  Derde switch van dit type in huis. Doet wat hij moet doen tegen een acceptabele prijs. Aanrader.

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Leendert, Thursday 7 August 2014

  Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de prijs en de levering. Het ging om 3 x Red 3TB WD30EFRX voor mijn Qnap Nas TS-439. Deze draaide van af 2009 op 4x 1 TB WD Black 24/7 x 5 jaar. Heb nooit problemen gehad met de WD Black 1 TB. Dus nu uitbreiden naar maximum 16 TB, maar koos i.v.m. de kosten en betrouwbaarheid voor WD 3TB Red. De 1e WD Red kocht ik bij een andere grote winkel keten met rode Naam, maar had een probleem met de andere 3 schijven, die konden ze achteraf na te zijn besteld en betaald niet leveren. Ik denk mede doordat er grote vraag is naar Red 3TB WD30EFRX. Na alles geïnstalleerd te hebben wederom in Raid 5, draait mijn Nas weer als een zonnetje met een veel grotere volume opslag. Ik ben zeer tevreden over Mobile-Harddisk en niet alleen de prijs.

 • FANTEC DB-ALU3 + 1TB

  A.M., Monday 4 August 2014

  Prima schijf bij een prima bedrijf waar ik al jaren al mijn harde schijven koop en zonder uitzondering altijd tevreden ben over de prijs, snelheid en service!

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Olav, Tuesday 15 July 2014

  ! schijf binnen zes maanden defect maar meteen en kosteloos vervangen. Super service van Mobile Harddisk. De NAS (een Synology DS 412+) blijft ondertussen braaf doorwerken. Nieuwe schijf binnen drie dagen ontvangen en na plaatsing 's avonds laat was de NAS de volgende ochtend weer als nieuw.

 • 4TB WD RED NAS HDD WD40EFRX

  Remco, Thursday 3 July 2014

  Ik weet niet wat de Enterprise serie nog beter kan maken dan de RED NAS serie die wat mijn betreft de beste keuze blijft als het gaat om servers en NAS apparaten.

Review 1 tot en met 20 (van 313 reviews)
Sorry, de chat is offline.