Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

 • Tweakers.net

  Op Tweakers.net vindt u beoordelingen met informatie over de website, verzending en aftersales. U heeft een tweakers.net account nodig om een winkelbeoordeling te plaatsen.

 • Hardware.info

  Bij Hardware.info wordt de beoordeling opgesplitst in een aantal vragen met een toelichting. Registratie is nodig voordat een beoordeling geplaatst kan worden.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl geeft bij de beoordeling informatie over bestellen, service en levering. Om een beoordeling te plaatsen is geen account nodig.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is een site die naast een eigen beoordeelsysteem ook reviews van andere sites indexeert en gebruikt om tot een winkelbeoordeling te komen.U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl gebruikt niet alleen gebruikersbeoordelingen maar ook een eigen beoordelingssysteem voor webwinkels. Er is geen account nodig om een beoordeling te plaatsen.

 • Computerwinkels.nl

  De website Computerwinkels.nl is een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg en wijst u de weg in de ICT-wereld. U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

Review 1 tot en met 20 (van 307 reviews)
 • G-Technology G-DRIVE mobile 1TB Thunderbolt/USB3

  Thijs, maandag 9 februari 2015

  Een van de slankere bus-powered 2.5" HDDs met USB 3.0 én Thunderbolt. Zojuist geformatteerd voor cross-system toepasbaarheid: apparaatje wordt bijna te heet om aan te pakken. Zou voor duurzaamheid de G-Drive Mini adviseren (want beter gekoeld), maar die komt er helaas niet in USB 3.0 / Thunderbolt (wel FireWire 800) interface.

 • Synology FAN 80*80*20_1

  Patrick, maandag 9 februari 2015

  Snelle en perfecte service. Duidelijke communicatie over status van bestelling. Een aanrader!

 • Eaton 3S 550 VA USB (Schuko)

  U.f., zaterdag 7 februari 2015

  Ik gebruik deze UPS als voorziening bij een Synology 713+ NAS. Daar wordt hij na de laatste DSM-update feilloos herkend en geeft een verwachte backup-tijd van 25 minuten. De service van Mobile HArddisk was (als vanouds) weer prima. Het sterretje minder komt door het apparaat zelf, dat mag volgens de handleiding maar op één manier opgehangen worden en dat was bij mij in de kast net verkeerd om...

 • Synology DS215j met 2 x 3TB WD RED

  Harold, woensdag 28 januari 2015

  Prima vervanger voor mijn DS209+ waarvan 1 van de 2 schijven de geest had gegeven (2TB Seageate Desktop schijven) . Hij lijkt ondanks dat de DS209+ 3 ventilator snelheden heeft stiller en de e-sata aansluiting had ik toch nog nooit gebruikt dus geen gemis. De DS215j heeft wel USB3 erop zitten, mogelijk dat ik die wel ga gebruiken. Rap en ruimschoots voldoende voor de zaken die ik voornamelijk gebruik: backups en netbackups (op afstand) en photostation . Wit plastic ipv zwart staal doch voelt degelijk aan mede dank zij de brede rubberen voetjes. Duidelijk sneller dan de DS211j die ik op een andere locatie heb staan.

 • Synology DS115j + 2TB WD RED

  Rob, maandag 12 januari 2015

  Dit is mijn 3e Synology nas die ik via mobile-harddisk bestel. Ik ben zeer tevreden over de prijs en de service. De DS115J heb ik aangeschaft voor een kennis waar deze wordt ingezet als muziek/video streaming server en backup server. Wanneer je deze nas niet al te zwaar belast met diverse applicaties, en geen noodzaak ziet in gegevensbescherming die een 2-bay nas kan bieden, is de DS115J naar mijn mening een prima instapmodel voor de thuisgebruiker.

 • Synology DS215j

  Ewoud, zondag 11 januari 2015

  UPDATE, op mn eerdere review, ik had een zakje met 3 schroefjes over het hoofd gezien, 2 daarvan gebruikt om de behuizing dicht te schroeven, dus er is er 1 reserve!

 • Synology DX213 + 2 x 2TB Seagate NAS HDD

  Willem, woensdag 7 januari 2015

  Zoals gewoonlijk snelle levering ondanks ik het besteld had tijdens de feestdagen. Ik zocht eigenlijk meer schijfruimte voor mijn DS212+ en dit was de ideale oplossing. Moest alleen even uitzoeken hoe dit process in zijn werking ging maar door de duidelijke gebruiksaanwijzing was dit zo gebeurd.

 • Synology DS215j

  Ewoud, maandag 5 januari 2015

  Bestelling was snel geleverd, voor 1 keer niet dezelfde dag verzonden, maarja wat wil je als 2 dagen voor oud/nieuw besteld. Mn bestelling was als nog op oudjaars dag binnen. De DS215j heb je zo draaiend! Viel niet tegen, ik had nog 2 dezelfde 2TB disks liggen die gingen er zo in. Vreemd genoeg zaten er 10 dezelfde schroefjes bij, ik had er 8 nodig voor de harddisks en de overige 2 zouden moeten zijn om de behuizing dicht te schroeven, maar daar pasten ze niet in. De gaten van de plastic behuizing hebben ook geen schroefdraad, plastic voelt ook wat goedkoop aan maar wat wil je voor het geld. Had mijn data die nog op een van de disks stond even op een andere schijf gezet want ik verwachte dat hij de disks wel zou willen formatteren, was inderdaad het geval. Maar na even inregelen kon ik de schijf in gebruik nemen, hij draait als een trein. Enige probleem wat ik heb gehad in het gebruik tot nu toe, is als ik grote hoeveelheden data van een lokaal(dus op de NAS) aangesloten USB 3 schijf wil kopieren, met file station. Dan lijkt hij vast te lopen en kan ik de NAS niet meer over het netwerk benaderen. Even de powerknop ingedrukt houden zodat hij uit gaat en weer opstarten en het probleem is verholpen. Heb de rest van de data dus maar via mn PC naar de NAS geschreven, duurt wat langer maar ook geen 'vast lopers' meer gehad.

 • Synology DS215j

  Martin, maandag 29 december 2014

  Prima apparaat en snelle levering . Jammer dat de leveringsinfo van Postnl totaal niet klopt . Maar dat heeft NIETS van doen met mobile-harddisk ... Chapeau ! Keurig de disk ingebouwd en noodzakelijke setup info bijgeleverd

 • Synology DS214play + 2 x 4TB WD RED

  Demsey, maandag 22 december 2014

  Snelle levering ,gewoon Top .

 • 4TB HGST Desktop NAS HDD H3IKNAS40003272SE

  Wouter, vrijdag 19 december 2014

  Snelle levering, goed product. 4 HD 's geplaatst in synology DS 415+, werkt perfect.

 • Drobo Transporter

  MCH, donderdag 18 december 2014

  De transporter van drobo is niet met mijn iMac te verenigen. De website waar je dit product moet laten registreren zegt doodleuk dat het serienummer van de Drobo transporter niet bestaat. Deze eenvoudige vraag is door de Amerikanen niet op te lossen?? De technische afdeling van DROBO stelt veel vragen maar biedt geen oplossing. Dit product is helaas geen aanrader niet kopen dus. Tot heden werkt mijn drobo transporter niet. Miskoop van het jaar...

 • Synology Camera Single License (e-mail version)

  Douwe, donderdag 18 december 2014

  Keurig geregeld, zoals op de website vermeld!

 • Synology DS215j met 2 x 3TB WD RED

  Pieter, zondag 7 december 2014

  Zeer uitgebreide NAS, met bijna oneindig veel mogelijkheden. Het is mijn tweede NAS van het merk synology... Zeer tevreden van synology!

 • 256GB Samsung SSD 850 PRO MZ-7KE256BW

  joris, zaterdag 6 december 2014

  Jammer dat er geen kabeltje bij zit om je oude hd over te zetten op de ssd.

 • Synology FAN 70*70*25_1

  Glauco, woensdag 3 december 2014

  By the way, the Synology support staff directed me to this site to buy original spare parts to ship to Italy and in fact this is one of the few online stores in Europe that sells this particular fan.

 • Synology FAN 70*70*25_1

  Glauco, woensdag 3 december 2014

  I bought this fan to replace the original fan on my DS211j, which is giving signs of failure. This fan is exactly the same brand and model as the original (Evercool ec7025l12er). Just make sure you take note of the orientation of the fan when you remove the old one, that is, whether the sticker is seen from the outside or from the inside, which means whether the air is blown in or out. I had some trouble disconnecting the fan plug from the motherboard. I succeeded with toothpicks and a slim flat-blad screwdriver.

 • Synology DS215j

  Peter, zondag 30 november 2014

  Als off-site backup was ik al een tijdje op zoek naar een tweede NAS naast mijn huidige. Wat speurwerk liet weken geleden al zien dat Synology een DS215j zou introduceren en dat leek me een geschikt model. Mobile-Harddisk was de eerste hem kon leveren, zelfs op de dag van de introductie al, tegen een beschaafde prijs rond de verwachte adviesprijs en niet €40 duurder zoals sommige grote en bekende concurrenten. En gratis vezonden.

 • ICY BOX IB-RD3662U3S

  Zip, donderdag 13 november 2014

  Niet erg stevig maar OK voor de prijs, fan/fanbehuizing maakt lawaai. auto-sleep functie schakelt de drives uit ongeacht of die optie nu aangevinkt is in OSX of niet.

 • ICY BOX IB-223U3-Wh

  Steve, woensdag 12 november 2014

  Geweldig online advier, snelle levering & het product is uitstekend!

Review 1 tot en met 20 (van 307 reviews)
Sorry, de chat is offline.