Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

 • Tweakers.net

  Op Tweakers.net vindt u beoordelingen met informatie over de website, verzending en aftersales. U heeft een tweakers.net account nodig om een winkelbeoordeling te plaatsen.

 • Hardware.info

  Bij Hardware.info wordt de beoordeling opgesplitst in een aantal vragen met een toelichting. Registratie is nodig voordat een beoordeling geplaatst kan worden.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl geeft bij de beoordeling informatie over bestellen, service en levering. Om een beoordeling te plaatsen is geen account nodig.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is een site die naast een eigen beoordeelsysteem ook reviews van andere sites indexeert en gebruikt om tot een winkelbeoordeling te komen.U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl gebruikt niet alleen gebruikersbeoordelingen maar ook een eigen beoordelingssysteem voor webwinkels. Er is geen account nodig om een beoordeling te plaatsen.

 • Computerwinkels.nl

  De website Computerwinkels.nl is een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg en wijst u de weg in de ICT-wereld. U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

Review 1 tot en met 20 (van 331 reviews)
 • 1TB Samsung SSD 840 EVO MZ-7TE1T0BW

  Danny, Saturday 18 October 2014

  Schrijf en leessnelheid van deze schijf geven je pc een behoorlijke boost ECHT een TOPPER. De prestaties van de schijf zijn conform aan die van de winkel zelf. Groeten van een erg tevreden klant.

 • Synology DS415+

  Ger, Tuesday 14 October 2014

  In 1 woord SUPER. Had niet verwacht dat het zo'n verschil zou zijn met de DS 412+. Een klein minpuntje op dit moment dat er nog veel dingen niet in de synocommunity beschikbaar zijn. Als productie machine voor MKB is het nu al een topper. Voor de hobby gebruiker zal het nog even wachten zijn op de synocommunity.

 • 4TB HGST NAS HDD H3IKNAS40003272SE

  Chris, Monday 6 October 2014

  Op zoek naar vervanging van mijn volgelopen 2TB Hitachi Deskstar 7K2000 HDS722020ALA330, eerder bij mobile-harddisk besteld met een Synology DS211+ in februari 2011 heb ik gekozen voor de de 4TB Hitachi schijven. Ondanks continu gebruik blijven deze schijven betrouwbaar en zonder errors. Uiteraard nu ook weer snel geleverd en goed verpakt, zoals ik gewend ben bij deze winkel.

 • Netgear GS108GE 8 port Gigabit Switch

  onno, Sunday 28 September 2014

  Deze 2e switch besteld vanwege ervaringen met betrouwbaarheid. 2 betrouwbare factoren. A: de switch zelf B: Levering van MHS stipt als altijd

 • Synology DS412+ + 4 x 3TB WD RED

  Stefan, Wednesday 24 September 2014

  Helemaal happy. Heb nu 2x DS412+, beide dag na bestelling geleverd. In combinatie met een manageable HP1810-24G switch (waarmee trunks eenvoudig te configureren zijn) een mooie configuratie waarbij grote hoeveelheden data backuppen en lees en schrijfsnelheden perfect zijn. Na wat testen blijkt Synology Hybrid Raid (SHR) sneller te zijn dan Raid 10, vond ik verrassend, en met SHR heb je ook nog eens meer volume tot je beschikking.

 • Synology DS214

  Hans, Tuesday 23 September 2014

  Na 5 jaar geleden een DS209 te hebben aangeschaft, die het nog goed doet, maar een beetje traag werd, de DS214 aangeschaft (ter uitbreiding) bij Mobile harddisk. Schijfje gratis ingebouwd. Levering snel en perfect verpakt. Geen gedoe. Ik zag wel dat het een tientje goedkoper kon bij een paar concurrenten, maar ik vertrouw (ook op basis van orders in het verleden) op Mobile-Harddisk. Tevens een goed Synology- Forum. Normaal ben ik niet zo van het geven van een review. Voor deze keer dan.

 • Synology DS214+ + 2 x 1TB WD RED

  Wim, Monday 18 August 2014

  Sinds vrijdag deze nas ingebruik. werkt als een speer en is compleet geregeld.

 • Netgear GS108GE 8 port Gigabit Switch

  Gerwin, Monday 11 August 2014

  Derde switch van dit type in huis. Doet wat hij moet doen tegen een acceptabele prijs. Aanrader.

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Leendert, Thursday 7 August 2014

  Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de prijs en de levering. Het ging om 3 x Red 3TB WD30EFRX voor mijn Qnap Nas TS-439. Deze draaide van af 2009 op 4x 1 TB WD Black 24/7 x 5 jaar. Heb nooit problemen gehad met de WD Black 1 TB. Dus nu uitbreiden naar maximum 16 TB, maar koos i.v.m. de kosten en betrouwbaarheid voor WD 3TB Red. De 1e WD Red kocht ik bij een andere grote winkel keten met rode Naam, maar had een probleem met de andere 3 schijven, die konden ze achteraf na te zijn besteld en betaald niet leveren. Ik denk mede doordat er grote vraag is naar Red 3TB WD30EFRX. Na alles geïnstalleerd te hebben wederom in Raid 5, draait mijn Nas weer als een zonnetje met een veel grotere volume opslag. Ik ben zeer tevreden over Mobile-Harddisk en niet alleen de prijs.

 • FANTEC DB-ALU3 + 1TB

  A.M., Monday 4 August 2014

  Prima schijf bij een prima bedrijf waar ik al jaren al mijn harde schijven koop en zonder uitzondering altijd tevreden ben over de prijs, snelheid en service!

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Olav, Tuesday 15 July 2014

  ! schijf binnen zes maanden defect maar meteen en kosteloos vervangen. Super service van Mobile Harddisk. De NAS (een Synology DS 412+) blijft ondertussen braaf doorwerken. Nieuwe schijf binnen drie dagen ontvangen en na plaatsing 's avonds laat was de NAS de volgende ochtend weer als nieuw.

 • 4TB WD RED NAS HDD WD40EFRX

  Remco, Thursday 3 July 2014

  Ik weet niet wat de Enterprise serie nog beter kan maken dan de RED NAS serie die wat mijn betreft de beste keuze blijft als het gaat om servers en NAS apparaten.

 • Synology RS3614RPxs

  Remco, Thursday 3 July 2014

  Bijna perfectie te noemen voor een betaalbare prijs in vergelijking tot HP lefthands en Dell Equilogics welke voor grotere prijzen over de toonbank gaan. Synology blijft mijn nog steeds verbazen, in positieve zin uiteraard, na inmiddels heel wat jaren van ervaringen ermee.

 • Synology DS414

  Otto, Thursday 3 July 2014

  Zoals altijd bij Mobile-harddisk, snel geleverd , goede informatie op de website en scherp geprijsd ! deze 414 is een zeer snelle NAS, die voldoet aan alle verwachtingen. snelheidsverschil met vorige DS209+II is aanzienlijk.

 • Hyperdrive Colorspace UDMA 2 + 1TB

  Derk, Monday 30 June 2014

  Snelle en correcte levering. Mooi apparaat dat doet wat ie moet doen met een forse capaciteit. Leest zonder probleem 32Gb kaartje uit. Gebruiksvriendelijke software

 • CalDigit Thunderbolt Station

  Johan, Monday 30 June 2014

  super snel geregeld

 • Synology DS213j + 2 x 1TB WD RED

  Gert, Thursday 19 June 2014

  Product is uitstekend. De levering valt tegen. 6 dagen na de bestelling kwam het pakket aan. de verpakking was door en door nat maar de inhoud was nog in orde.

 • Sharkoon Card 2Port USB 3.0 PCIe

  J.M.B., Tuesday 10 June 2014

  Dit kaartje is een echte eigenwijze patiënt. Werd niet herkend door Win7 professional (uiteraard naar de laatste stand gepatched), ook niet met de meegeleverde mini CD drivers en ook niet met de laatste drivers van de Sharkoon site. Op advies van de technische afdeling van Mobile-Harddisk, een firmware update van de Sharkoon site losgelaten op dit kaartje. Na de update werd het kaartje direct herkend en werkte daarna feilloos. Vandaar maar 3 sterren, aangezien ik dit toch als een missertje zie van de leverancier. Aan de jongens van Mobile-Harddisk lag het zeker niet, zij hebben een goede support geleverd.

 • Doet wat hij moet doen, goed gemaakte constructie en erg solide. Die openspringende deurtjes waar over gesproken wordt vallen enorm mee. Bij mijn exemplaar zat er een heel kleine resonantie van de fan in de kast. Dit kon erg eenvoudig verholpen worden door de schroeven iets aan te draaien, dus geen probleem. Wel maakte ik de vergissing de HDD's apart te testen en formateren,. Hierdoor wilde RAID-1 niet goed opbouwen. Heb na wat tobben er eerst een RAID-0 van gemaakt, deze weer afgebroken en RAID-1 nogmaals opgebouwd. Aangezien de disks toen niet meer herkend werden, kon RAID-1 wel worden opgebouwd. Wijze les, beide disks tegelijk op RAID-1 uit de verpakking inbouwen. Heb de Fantec samen met en USB-3 kaartje aangeschaft, de data overdracht is hierdoor echt bloedsnel. Heb een volle 2TB USB-3 externe disk overgezet op de Fantec in slechts een paar uur. Kortom, een aanrader! Tot slot ben ik zeer vakkundig te woord gestaan aan de telefoon en de levering was binnen één dag. Proficiat Mobile-Harddisk!!!!

 • Netgear ReadyNAS 314

  R.H.W., Thursday 5 June 2014

  Gezien de mogelijkheid van de cloud service om ook op de iPhone en iPad de data te kunnen benaderen buiten het bereik van het thuisnetwerk en de bestandsindeling is gekozen voor deze ReadyNas 314. Bovendien is deze ReadyNas net iets voordeliger dan zijn concurenten. De ReadyNas draaid in Raid 5 met 4 x 4 TB Seagate Nas schijven en is gekoppeld aan een APS UPS Pro 1500. Aansluiten en herkenning van de UPS was zeer eenvoudig. Helaas is het nog niet gelukt om ook de hoofd PC via de Nas aan te laten aansturen door de UPS. Verder werkt de NAS snel en zijn de mogelijkheden zoals besproken in de promotie video op youtube . Aangezien deze ReadyNas pas een aantal dagen in huis is toch al tevreden.

Review 1 tot en met 20 (van 331 reviews)
Sorry, de chat is offline.