Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

 • Tweakers.net

  Op Tweakers.net vindt u beoordelingen met informatie over de website, verzending en aftersales. U heeft een tweakers.net account nodig om een winkelbeoordeling te plaatsen.

 • Hardware.info

  Bij Hardware.info wordt de beoordeling opgesplitst in een aantal vragen met een toelichting. Registratie is nodig voordat een beoordeling geplaatst kan worden.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl geeft bij de beoordeling informatie over bestellen, service en levering. Om een beoordeling te plaatsen is geen account nodig.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is een site die naast een eigen beoordeelsysteem ook reviews van andere sites indexeert en gebruikt om tot een winkelbeoordeling te komen.U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl gebruikt niet alleen gebruikersbeoordelingen maar ook een eigen beoordelingssysteem voor webwinkels. Er is geen account nodig om een beoordeling te plaatsen.

Review 1 tot en met 20 (van 231 reviews)
 • Synology CPU FAN 40*40*10_1

  mj, maandag 12 september 2016

  Bij 24/7 bedrijf ben ik genoodzaakt ongeveer 1 x per jaar de fan te vervangen omdat hij gaat "rammelen". Op zich een karweitje dat binnen een paar minuten gefixed is. Goed moment om ook het stof uit het apparaat te verwijderen. Maar de Synology NAS op zich is geweldig, dus ik neem dit maar voor lief.

 • 6TB WD RED NAS HDD WD60EFRX

  r, maandag 5 september 2016

  goed spul en keurig op tijd geleverd. even voor af met support gebeld: ben netjes geholpen. Ik zou volgende keer weer bestellen. Scherpe prijs!

 • Synology DS216play met 2 x 4TB WD RED

  Evie, vrijdag 26 augustus 2016

  Zeer makkelijke installatie. Veel prijzen vergeleken en hier veruit de beste prijs. Snelle gratis levering. De gratis inbouw service is super makkelijk.

 • Sharkoon USB 3.0 Host Controller Card

  Bas, woensdag 24 augustus 2016

  Wauw, dat kostte nogal wat moeite om hem aan de praat te krijgen... Werd niet herkend door WIndows 7. Gelukkig door de tips hier op de website toch gelukt. Nieuwe firmware gedownload via de site van Sharkoon, de drivers nog eens opnieuw geïnstalleerd et voila, hij werkt!

 • Sharkoon SATA QuickPort XT USB 3.0 V2 Zwart

  Bas, woensdag 24 augustus 2016

  Werkt goed en lekker snel via USB 3.0. Ben er content mee!

 • QNAP TS-453mini-2G

  Edmond, dinsdag 16 augustus 2016

  Ik ben zeer tevreden van deze NAS. Snelle levering en prima service na verkoop. De NAS werkt prima met PLEX en loopt niet vast bij het afspelen van muziek, video en film. Alleen als er veel nieuwe data ineens wordt toegevoegd heeft de PLEX-server wel wat moeite en werkt de weergave niet rimpelloos. Wellicht is dit eerder een PLEX probleem. Het aansluiten en indienststellen is geen enkel probleem. Zowel als mediastation, rechtstreeks met HDMI aan de TV gekoppeld, en als NAS aan de PC of aan de router en het netwerk gekoppeld werkt alles snel en naar behoren.

 • Goede service en snelle levering! Een ster minder want in de omschrijving van deze harde schijf stond een doorvoersnelheid van 440MB/s vermeld terwijl ik bij het levering van het product op de verpakking maar 330MB/s. Heel vervelend dus...

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Octaaf, vrijdag 5 augustus 2016

  Zeer vlotte en snelle levering

 • Prima toestel & snelle levering.

 • G-Technology G-DRIVE ev ATC USB3 1000GB

  Edwin, woensdag 13 juli 2016

  Snelle levering en mooi product. Hooguit iets aan de forse kant, maar dat heeft uiteraard alles met de bescherming te maken.

 • Heerlijk om na een Western Digital MyBook Live een Synology NAS te installeren. Daar waar de MyBook allerlei dingen belooft maar niet uiteindelijk niet kan omdat ie daardoor overbelast raakt, doet deze DS116 gewoon wat ik verwacht en meer. Ik geef 3 sterren omdat er een ARM processor inzit en die schijnt beperkingen te hebben. Maar de combinatie prijs en prestatie is dik in orde. Ik kan deze NAS aanraden als je er eentje wilt met slechts een enkele schijf. Wil je meer schijven dan kun je natuurlijk een NAS een dubbele bay namen of twee losse met een enkele drive die je op verschillende locaties zet. Met de Synology software heb je die toch in een oogwenk aan elkaar gekoppeld. Ook als ze kilometers van elkaar af staan.

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  luc, zondag 19 juni 2016

  snele levering en goede prijs

 • 8TB WD RED NAS HDD WD80EFZX

  Josephus, zondag 12 juni 2016

  goed verpakt en correct ontvangen, dag na bestelling.

 • Super product, ben reel tevreden. Alleen jammer dat ze wel duur zijn

 • Synology CPU FAN 40*40*10_1

  Jos, zondag 29 mei 2016

  perfecte fan, is identiek aan origineel. Eindelijk van die vervelende boodschapjes af. Kunnen weer op 2 oren slapen ;-) Vlotte levering.

 • Uitstekende net geprijsde 8 poorts managed + POE switch, webinterface is snel en overzichtelijk aanrader voor aansluiten webcam's die POE 802.3af ondersteunen

 • AXIS M3004-V

  M.A., zaterdag 28 mei 2016

  Prachtige kleine camera, Axis levert gratis APPs en software die uitstekend functioneren, klein minpunt van deze camera is dat er een vaste utp kabel aanzit van 1 meter. Dit is niet te zien op de meeste foto's van het product, en levert soms montage perikelen op. Mooi beeld, interne SD kaart voor opslag is erg handig ism APP oft software

 • Synology RT1900ac Router

  R.A., zaterdag 28 mei 2016

  Ik heb de Synology RT1900ac router aangeschaft. De installatie is niet moeilijk. De WAN port in mijn geval aansluiten op het Ziggo modem dat in Bridge mode staat. Voor het inschakelen van Bridge mode moet je Ziggo contacteren. Daarna op de LAN port een computer aansluiten op de Synology router te configureren. Je computer krijgt een ip adres van de DHCP server van de Synology router. Het instellen van de Router spreekt voor zich maar voordat je hier aan begint is de eerste stap de router te updaten. In mijn geval twee keer. Dus ook twee keer een reboot. Mooie is dat je updates kunt automatiseren mits je daar voldoende vertrouwen in hebt. Verder kan je Notificatie aanzetten zodat je op de hoogte wordt gehouden van gebeurtenissen die zich af spelen op de router. Dan kan per o.a. per e-mail of sms. Ik zelf maak gebruik van verschillende subnets en daar loop ik tegen issues aan. Je kunt daarvoor Synology support contacteren vanuit de interface, wel makkelijk. Ik ben nog verder aan het testen maar de eerste indruk is een goede. Hopelijk heeft Synology ook een antwoord op probleem waar ik tegen aanloop met verschillende subnet. Verder vind ik ook belangrijk dat ik WIFI werking kan schedulen en dat ik de sterkte kan instellen. mvg Rob van der Walle diktiosolutions.eu

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Donald, maandag 23 mei 2016

  Goede verzending, snel geleverd en goed ingepakt. De Hdd is in orde en draai nu 3 dagen in een Qnap TS-253A, geen problemen tot nu toe.

 • Goed geholpen, vlotte service. Top!

Review 1 tot en met 20 (van 231 reviews)
Live Chat
Offline.