Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord
Schrijf een review

Review 1 tot en met 12 (van 12 reviews)
  • René, Thursday 7 May 2009

    Prima schijf voor in een PopcornHour A-110,
    formateren op EXT3, fluisterstil en zuinig!

  • Carlo, Monday 26 January 2009

    Mijn waardering is zeer goed hij werkt perfect bestelling ging super snel

  • Arjen, Monday 12 January 2009

    Ik heb deze schijf gezamenlijk met een QNAP TS-109 besteld. Dit duo werkt erg goed, en is erg stil (geen ventilator in de QNAP, en de schijf hoor je zelfs niet draaien in een stille kamer. Soms hoor je de zachte tikjes van de leeskop)
    Levertijd van Mobile-Harddisk is erg goed, spullen komen netjes verpakt aan. De schijf was zelfs al in de QNAP gemonteerd en werkte meteen.
    Alleen was KPN niet zo snel met het vinden van m'n voordeur...

  • Bas, Tuesday 2 December 2008

    Erg tevreden over de schijven. Zijn superstil en blijven erg koel in mijn Synology CS406e (gem temp 20 graden C). Het lage energieverbruik is erg mooi meegenomen.

    Aanrader

  • O.S., Thursday 27 November 2008

    WD schijven zijn gewoon goed. Nog zelden uitval gehad van WD in het algemeen.
    Er is dus weinig over deze HD te melden
    Goed en betrouwbaar

  • Rick, Tuesday 25 November 2008

    Ik kan alleen maar lof uitspreken over de verdiensten van Mobile Harddisk. Ik had een interne harde schijf besteld, alleen na snelle levering (dag besteld volgende dag in huis) bleek dat ik een verkeerde aansluiting had(eigen fout). Na een mailtje kon ik de schijf meteen omruilen tegen een schijf met de juiste aansluiting. Nu heb ik hem geinstalleerd en draait perfect. Wanneer je vragen hebt krijg je meteen antwoord!

    Ik ken maar weinig online bedrijven met deze perfecte service

  • Hans, Tuesday 4 November 2008

    Een geweldige harddisk. Groot, snel en het voornaamste: stil......
    Even een (gebruiksvriendelijk) bestandje downloaden op de WD pagina voor de aangeschafte schijf en het programma wijst de weg. Eenvoudiger kan het niet.
    Ik heb reeds 2 zelfde schijven in mijn bezit.

  • Luit, Tuesday 23 September 2008

    gekocht in combinatie met Synology DS108j.
    doet prima zijn werk en is lekker stil

  • Geert, Friday 19 September 2008

    Green power merk je alleen ieder jaar aan je energierekening.
    MAAKT VEEL HERRIE!!!

  • onno, Tuesday 16 September 2008

    Goede betrouwbare HD eigenlijk nooit problemen gehad met HD's van Western Digital.
    De green power harddisk hebben iets minder last van warmte ontwikkeling

  • Roald, Wednesday 11 June 2008

    Prima stille schijf. Keurig ingebouwd in simultaan bestelde Synology DS107+

  • Raymond, Sunday 8 June 2008

    Omdat we deze schijven nog maar 1 week in bezit hebben (ingebouwd in de Synology 207+) kan ik nog weinig over de kwaliteit zeggen. Als ik eens bij die Synology sta dan hoor ik alleen maar de ventilator draaien.

Review 1 tot en met 12 (van 12 reviews)
Sorry, de chat is offline.