Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Inbouwservice

Bestellingen zonder gratis inbouwservice die geplaatst zijn op werkdagen vóór 17:30 uur worden dezelfde dag verzonden.
Bij bestellingen mét gratis inbouwservice ligt de grens op 16:00 uur.

Algemene informatie

Bestelt u bij ons een behuizing en een of meer harde schijven dan bouwen we de harde schijven indien gewenst gratis voor u in. Naast het overduidelijke voordeel dat u daardoor het product gebruiksklaar krijgt geleverd heeft dit ook een voordeel voor de garantie. U koopt bij ons een compleet product, dus u heeft ook garantie op het complete product. U hoeft bij een defect dus niet zelf uit te zoeken of het defect veroorzaakt wordt door een schijf of door de behuizing, maar kunt gewoon het geheel voor reparatie opsturen.

Als u gebruik wilt maken van deze service, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen.

Details per product(groep):

Imagetanks

Imagetanks worden door ons volledig gebruiksklaar geleverd. U hoeft alleen de accu nog op te laden.

Externe en mobile harddisks

Externe en Mobile harddisks worden door ons standaard FAT32 geformatteerd. Dit heeft als voordeel dat de schijf op elk besturingssysteem gebruikt kan worden. Het nadeel is dat de maximale grootte per bestand 4GB is. Dit nadeel heeft NTFS niet, echter NTFS zonder extra software niet op Mac of Linux gebruikt worden. Mocht u de schijf liever NTFS geformatteerd ontvangen dan kunt u dit aangeven bij het bestellen. De schijf is overigens altijd eenvoudig opnieuw te formatteren.

Mediaspelers

De meeste mediaspelers kunt u eenvoudig formatteren via het menu op de TV. Mocht dit niet zo zijn dan formatteren wij de schijf vast voor u.

NAS (netwerk opslag)

Indien u kiest voor inbouwservice bij een NAS dan plaatsen wij de schijven en testen de werking hiervan. Na ontvangst sluit u de NAS aan op uw netwerk om de installatie af te ronden d.m.v. een eenvoudige wizard. Tijdens deze wizard kunt u de voor u gewenste basisconfiguratie instellen.

Live Chat
Offline.