Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

 • Thuiswinkel Reviews (Powered by KiyOh)

  Thuiswinkel.org biedt Thuiswinkel Waarborg Reviews aan in samenwerking met KiyOh, een bekende en betrouwbare aanbieder van reviews met duizenden klanten

 • Hardware.info

  Bij Hardware.info wordt de beoordeling opgesplitst in een aantal vragen met een toelichting. Registratie is nodig voordat een beoordeling geplaatst kan worden.

 • Tweakers.net

  Op Tweakers.net vindt u beoordelingen met informatie over de website, verzending en aftersales. U heeft een tweakers.net account nodig om een winkelbeoordeling te plaatsen.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl geeft bij de beoordeling informatie over bestellen, service en levering. Om een beoordeling te plaatsen is geen account nodig.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is een site die naast een eigen beoordeelsysteem ook reviews van andere sites indexeert en gebruikt om tot een winkelbeoordeling te komen.U hoeft zich niet te registreren om een beoordeling te plaatsen.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl gebruikt niet alleen gebruikersbeoordelingen maar ook een eigen beoordelingssysteem voor webwinkels. Er is geen account nodig om een beoordeling te plaatsen.

Review 1 tot en met 20 (van 407 reviews)
 • 6TB Seagate Guardian IronWolf NAS ST6000VN0041

  Erik, dinsdag 15 augustus 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon DriveLink USB 2.0

  Andre, vrijdag 11 augustus 2017

  Geen opmerkingen.

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Jeroen, vrijdag 11 augustus 2017

  Ik ben niet zo van de reviews maar deze shop is een aanrader. Als nieuwe klant heb ik even gebeld en kreeg een deskundig antwoord op mijn vraag. De wd red 3 tb om 1600 besteld en volgende dag in huis met Track trace en heldere mails. De verpakking was echt geweldig,eindelijk een bedrijf wat een hdd verpakt naar behoren. In de doos zit de hdd met 2 plastic bekjes geklemt en kan dus geen kant op. En dan ook nog is voor een hele scherpe prijs want de concurrentie is duurder. Mobile Hardisk krijgt van mij een 9,5 De halve punt ontbreeekt omdat er 1% kosten worden gerekend voor het gebruik van de creditcard :)

 • G-Technology G-DRIVE 4TB 7200RPM Thunderbolt & USB3

  J.H.L.M, donderdag 10 augustus 2017

  Prima HD. In combinatie met FCPX uitstekend bruikbaar.

 • 2TB WD RED NAS HDD WD20EFRX

  Hendrik, woensdag 9 augustus 2017

  Ik heb voor deze schijf gekozen om in mijn DS216Play te stoppen. Ik hoor de schijven totaal niet! Ik had gedacht dat ik deze toch ergens zou horen, maar het geluid is opmerkelijk veel minder als een gewone desktopschijf of externe schijf! Zeker een aanraden.

 • Synology DS216play

  Hendrik, woensdag 9 augustus 2017

  Vooraleer ik tot de aankoop van de DS216Play overging, twijfelde ik enorm hard tussen deze versie of de DS216J versie. Toekomstgericht dan toch maar voor dit product gegaan door een iets betere processor en het dubbele van RAM, maar ook door het deskundig advies van Mobile-Harddisk. Het toestel moet dan ook enkele jaren meegaan :-). Tot op heden nog geen enkel moment van spijt gehad! Ik moet wel toegeven dat ik alles nog correct moet zetten wegens een drukke periode, maar tot nu toe draaien Audio/Video/Mediaserver (nog niet getest via mobiel/tablet, wel via smart TV), CloudStation server/USB copy zeer vlot. In de toekomst (bij wat meer tijd) kunnen er nog extra zaken bijkomen zoals een VPN verbinding/Pc backup. Quickconnect zet ik bewust NIET aan omdat de NAS dan volledig via het internet verbonden is en er dan ook wat kennis nodig is om de firewall en instellingen correct in te stellen voor een veilig gebruik. Denk hierbij ook aan een SSL certificaat zodat alles geëncrypteerd verloopt! Ik heb deze IT kennis allemaal wel, maar ik werk liever via een VPN verbinding om mijn NAS te benaderen. Ik gebruik deze NAS vooral voor thuisgebruik en als centraal opslagpunt voor een klein thuisbedrijfje. Backups worden dan genomen via USB Copy naar een externe schijf (die steeds afgekoppeld wordt) en dan nog eens naar de cloud. Zo zijn we altijd zeker dat onze data veilig is. Kortom, een zeer goed product dat ik zeker aanbeveel!

 • 6TB WD RED NAS HDD WD60EFRX

  Artur, dinsdag 8 augustus 2017

  Geen opmerkingen.

 • Fantec 3.5 inch Enclosure Bag

  Peter, donderdag 3 augustus 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon SATA QuickPort XT USB 3.0 V2 Zwart

  Peter, donderdag 3 augustus 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon Drivelink Combo USB 3.0

  Anoniem, donderdag 3 augustus 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon SATA QuickProtect 3.5"

  Erik, donderdag 3 augustus 2017

  Een prettige manier om je disks net een klein beetje bescherming te bieden als je ze niet inbouwt. Past perfect.

 • Sharkoon SATA QuickPort XT Duo Clone

  Erik, donderdag 3 augustus 2017

  Wat een fijn apparaat! DOet precies wat het moet doen en alles spreekt voor zich, plug-and-play! Disks worden direct herkend en snelheid is perfect. Apparaat ziet er degelijk uit en voelt ook zo. Het blijft plastic maar voldoet prima.

 • Ik heb tweemaal deze disk gekozen ter opslag en backup. Samen met het dock station werkt het snel en zonder problemen. De disk werd erg netjes verzonden om iedere vorm van beschadiging te voorkomen! Hij is snel, en maakt weinig geluid. Tot nu toe zeer tevreden.

 • Synology CPU FAN 40*40*10_1

  Jim, woensdag 2 augustus 2017

  maakt na half jaar alweer lawaai

 • 8TB WD RED NAS HDD WD80EFZX

  Filip, zondag 30 juli 2017

  Geen opmerkingen.

 • Eaton Ellipse PRO 650 DIN (Schuko)

  Kurt, zondag 30 juli 2017

  Vraag uitgebreid beantwoord. Correct advies. Dus aankoop.

 • 4TB Seagate Guardian IronWolf NAS ST4000VN008

  Robbert, zondag 30 juli 2017

  Geen opmerkingen.

 • Synology DS216j

  John, zondag 30 juli 2017

  Een aantal jaar geleden bij Mobile-Harddisk.nl een Synology DS213J gekocht met een tweetal Nas Red schijven. Destijds heel positief over de behulpzaamheid van de medewerkers van Mobile-Harddisk.nl i.v.m. een oorspronkelijke aanschaf van een Raid box dat niet wilde communiceren met mijn iMac en hun coullance om het gebruikte aparaat te ruilen voor de DS213J. Was zeer positief over deze NAS, maar helaas kreeg ik vorige week opeens de blue blinking light of dead. Na alle fora adviezen uitgevoerd te hebben, de conclusie getrokken dat de 213 echt niet meer zou gaan werken. Toen besloten voor een Synology DS216J, aangezien ik mijn Red schijven met data gewoon naar de nieuwe NAS over kan brengen. Eigenlijk zelfde model met wat modernere technologieen. Ik ben tevens in de tussentijd overgestapt van Apple naar Linux en ook daar werkt de Synology als een zonnetje. Mobile-Harddisk.nl leverde overigens weer de volgende dag in een nette verpakking, dus complimenten.

 • TP-LINK AC750 Wi-Fi Range Extender RE210

  Barry, donderdag 27 juli 2017

  Geen opmerkingen.

 • Voor mijn netwerk had ik enkele grotere schijven nodig en daar ik met seagate nog nooit problemen heb gehad was mijn keuze snel gemaakt.

Review 1 tot en met 20 (van 407 reviews)
Live Chat
Offline.