Mobile-Harddisk.nl uses cookies. Click here for more information. Accept

 • Thuiswinkel Reviews (Powered by KiyOh)

  Thuiswinkel.org offers Thuiswinkel Waarborg Reviews in cooperation with KiyOh, a well known review platform with thousands of customers.

 • Hardware.info

  Hardware.info shows reviews where the user is asked to answer many questions abour ordering, deliverytime etc. You need to register to place a review.

 • Tweakers.net

  Tweakers.net shows reviews with information about the website, shipping and aftersales. A tweakers.net account is needed to place a review.

 • Beslist.nl

  Beslist.nl shows reviews with information about ordering, service and delivery. No registration needed to place a review.

 • Trustpilot

  Trustpilot.nl is a website that uses external reviews next to their own review system. No registration needed to place a review.

 • Kieskeurig

  Kieskeurig.nl doesn't only show user reviews but also have their own review system. No registration needed to place a review.

Displaying 1 to 20 (of 407 reviews)
 • 6TB Seagate Guardian IronWolf NAS ST6000VN0041

  Erik, Tuesday 15 August 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon DriveLink USB 2.0

  Andre, Friday 11 August 2017

  Geen opmerkingen.

 • 3TB WD RED NAS HDD WD30EFRX

  Jeroen, Friday 11 August 2017

  Ik ben niet zo van de reviews maar deze shop is een aanrader. Als nieuwe klant heb ik even gebeld en kreeg een deskundig antwoord op mijn vraag. De wd red 3 tb om 1600 besteld en volgende dag in huis met Track trace en heldere mails. De verpakking was echt geweldig,eindelijk een bedrijf wat een hdd verpakt naar behoren. In de doos zit de hdd met 2 plastic bekjes geklemt en kan dus geen kant op. En dan ook nog is voor een hele scherpe prijs want de concurrentie is duurder. Mobile Hardisk krijgt van mij een 9,5 De halve punt ontbreeekt omdat er 1% kosten worden gerekend voor het gebruik van de creditcard :)

 • G-Technology G-DRIVE 4TB 7200RPM Thunderbolt & USB3

  J.H.L.M, Thursday 10 August 2017

  Prima HD. In combinatie met FCPX uitstekend bruikbaar.

 • 2TB WD RED NAS HDD WD20EFRX

  Hendrik, Wednesday 9 August 2017

  Ik heb voor deze schijf gekozen om in mijn DS216Play te stoppen. Ik hoor de schijven totaal niet! Ik had gedacht dat ik deze toch ergens zou horen, maar het geluid is opmerkelijk veel minder als een gewone desktopschijf of externe schijf! Zeker een aanraden.

 • Synology DS216play

  Hendrik, Wednesday 9 August 2017

  Vooraleer ik tot de aankoop van de DS216Play overging, twijfelde ik enorm hard tussen deze versie of de DS216J versie. Toekomstgericht dan toch maar voor dit product gegaan door een iets betere processor en het dubbele van RAM, maar ook door het deskundig advies van Mobile-Harddisk. Het toestel moet dan ook enkele jaren meegaan :-). Tot op heden nog geen enkel moment van spijt gehad! Ik moet wel toegeven dat ik alles nog correct moet zetten wegens een drukke periode, maar tot nu toe draaien Audio/Video/Mediaserver (nog niet getest via mobiel/tablet, wel via smart TV), CloudStation server/USB copy zeer vlot. In de toekomst (bij wat meer tijd) kunnen er nog extra zaken bijkomen zoals een VPN verbinding/Pc backup. Quickconnect zet ik bewust NIET aan omdat de NAS dan volledig via het internet verbonden is en er dan ook wat kennis nodig is om de firewall en instellingen correct in te stellen voor een veilig gebruik. Denk hierbij ook aan een SSL certificaat zodat alles geëncrypteerd verloopt! Ik heb deze IT kennis allemaal wel, maar ik werk liever via een VPN verbinding om mijn NAS te benaderen. Ik gebruik deze NAS vooral voor thuisgebruik en als centraal opslagpunt voor een klein thuisbedrijfje. Backups worden dan genomen via USB Copy naar een externe schijf (die steeds afgekoppeld wordt) en dan nog eens naar de cloud. Zo zijn we altijd zeker dat onze data veilig is. Kortom, een zeer goed product dat ik zeker aanbeveel!

 • 6TB WD RED NAS HDD WD60EFRX

  Artur, Tuesday 8 August 2017

  Geen opmerkingen.

 • Fantec 3.5 inch Enclosure Bag

  Peter, Thursday 3 August 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon SATA QuickPort XT USB 3.0 V2 Zwart

  Peter, Thursday 3 August 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon Drivelink Combo USB 3.0

  Anoniem, Thursday 3 August 2017

  Geen opmerkingen.

 • Sharkoon SATA QuickProtect 3.5"

  Erik, Thursday 3 August 2017

  Een prettige manier om je disks net een klein beetje bescherming te bieden als je ze niet inbouwt. Past perfect.

 • Sharkoon SATA QuickPort XT Duo Clone

  Erik, Thursday 3 August 2017

  Wat een fijn apparaat! DOet precies wat het moet doen en alles spreekt voor zich, plug-and-play! Disks worden direct herkend en snelheid is perfect. Apparaat ziet er degelijk uit en voelt ook zo. Het blijft plastic maar voldoet prima.

 • Ik heb tweemaal deze disk gekozen ter opslag en backup. Samen met het dock station werkt het snel en zonder problemen. De disk werd erg netjes verzonden om iedere vorm van beschadiging te voorkomen! Hij is snel, en maakt weinig geluid. Tot nu toe zeer tevreden.

 • Synology CPU FAN 40*40*10_1

  Jim, Wednesday 2 August 2017

  maakt na half jaar alweer lawaai

 • 8TB WD RED NAS HDD WD80EFZX

  Filip, Sunday 30 July 2017

  Geen opmerkingen.

 • Eaton Ellipse PRO 650 DIN (Schuko)

  Kurt, Sunday 30 July 2017

  Vraag uitgebreid beantwoord. Correct advies. Dus aankoop.

 • 4TB Seagate Guardian IronWolf NAS ST4000VN008

  Robbert, Sunday 30 July 2017

  Geen opmerkingen.

 • Synology DS216j

  John, Sunday 30 July 2017

  Een aantal jaar geleden bij Mobile-Harddisk.nl een Synology DS213J gekocht met een tweetal Nas Red schijven. Destijds heel positief over de behulpzaamheid van de medewerkers van Mobile-Harddisk.nl i.v.m. een oorspronkelijke aanschaf van een Raid box dat niet wilde communiceren met mijn iMac en hun coullance om het gebruikte aparaat te ruilen voor de DS213J. Was zeer positief over deze NAS, maar helaas kreeg ik vorige week opeens de blue blinking light of dead. Na alle fora adviezen uitgevoerd te hebben, de conclusie getrokken dat de 213 echt niet meer zou gaan werken. Toen besloten voor een Synology DS216J, aangezien ik mijn Red schijven met data gewoon naar de nieuwe NAS over kan brengen. Eigenlijk zelfde model met wat modernere technologieen. Ik ben tevens in de tussentijd overgestapt van Apple naar Linux en ook daar werkt de Synology als een zonnetje. Mobile-Harddisk.nl leverde overigens weer de volgende dag in een nette verpakking, dus complimenten.

 • TP-LINK AC750 Wi-Fi Range Extender RE210

  Barry, Thursday 27 July 2017

  Geen opmerkingen.

 • Voor mijn netwerk had ik enkele grotere schijven nodig en daar ik met seagate nog nooit problemen heb gehad was mijn keuze snel gemaakt.

Displaying 1 to 20 (of 407 reviews)
Live Chat
Offline.