Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 23 reviews)
  • Gert, woensdag 17 april 2019

    Goede schijven voor een goede prijs

  • Bartosz, zondag 31 maart 2019

    Product meeting my requirements (as expected). Fast and safe delivery.

  • Bjorn, zondag 24 februari 2019

    Geen opmerkingen.

  • PaSa, zondag 10 februari 2019

    Geen opmerkingen.

  • Den, woensdag 30 januari 2019

    Geen opmerkingen.

  • T., vrijdag 28 september 2018

    Geen opmerkingen.

  • Robin, maandag 17 september 2018

    Zoals omschreven op de website.

  • Etienne, zondag 16 september 2018

    fantastische service. is voor gebruik in mijn synology

  • Peter, maandag 3 september 2018

    Scherpe prijs voor 2 NAS schijven

  • Lander, woensdag 29 augustus 2018

    Twee stuks gekocht voor mijn Synology NAS. Werken probleemloos, meer dan snel genoeg en relatief ok qua prijs/TB. Ik ervaar niet de hogere temperatuur die anderen hier vermelden. Schijven zijn hoorbaar, maar daar heb ik persoonlijk geen last van (NAS staat 5 meter verder op een kastje).

  • Pieter, maandag 20 augustus 2018

    Goed product, goede prijs

  • Anoniem, maandag 30 juli 2018

    Betere prestaties dan WD red

  • Christophe, woensdag 23 mei 2018

    Net in gebruik, dus voorlopig nog niets spannends over te melden. Het eerste wat opvalt is hoe stil hij is.

  • Anoniem, dinsdag 27 maart 2018

    Deze schijf verving de 3e(!!) WD red schijf in mijn NAS. In Seagate meer vertrouwen, ook hun support. Die is nogal onvriendelijk bij WD.

  • Rony, dinsdag 9 januari 2018

    Gekocht voor backups en werkt heel goed.Op betrouwbaarheid kan ik nog niet oordelen omdat ik ze pas heb.Om die reden geef ik 4 sterren.

  • Robbert, zondag 30 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Hugo, maandag 24 juli 2017

    Voor mijn netwerk had ik enkele grotere schijven nodig en daar ik met seagate nog nooit problemen heb gehad was mijn keuze snel gemaakt.

  • bjorn, zondag 16 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Rob, donderdag 22 juni 2017

    Refererend aan mijn eerdere review van 2 juni j.l.:
    Heb met Mobile-Harddisk contact opgenomen m.b.t. één van de twee 4TB Seagate Ironwolfs HDD's die "bad sectors" vertoonde. Na het beoordelen van een aantal screenshots die mijn NAS liet zien kon idd de juiste diagnose worden gesteld en mocht ik de disk terugsturen. Binnen 1 dag was ik vriendelijk en succesvol geholpen en heb ik een nieuw exemplaar in mijn NAS. Lof en waardering voor het klantgericht handelen; volgende keer ga ik zeker weer hier mijn bestelling plaatsen!



    Lees verder: https://www.mobile-harddisk.nl/reviews/10851/4tb-seagate-guardian-ironwolf-nas-st4000vn008.html

  • Rob, vrijdag 2 juni 2017

    Heb 2x 4TB Seagate Ironwolfs gekocht op 18 januari 2017 voor mijn Synology NAS. Na nog geen 5 maanden is één van de 2 disks beschadigd (zo meldt mijn NAS integriteitsrapport met een aanbeveling om deze te vervangen). Daar ben ik natuurlijk niet blij mee; had juist moeite gedaan om de betere schijven te kopen. Ga contact opnemen met Mobile-Harddisk om te ervaren hoe goed de garantieregeling werkt; zou 3 jaar garantie op moeten zitten. Ben benieuwd en zal ervaringen hier delen.

Review 1 tot en met 20 (van 23 reviews)