Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 26 reviews)
  • EDG, woensdag 31 juli 2019

    Geen opmerkingen.

  • Jo, donderdag 23 mei 2019

    Dik OK goed verpakt geleverd en de hard-disk doet het voortreffelijk.
    Dank U

  • Danny, dinsdag 30 april 2019

    Werkt goed

  • Gert, woensdag 17 april 2019

    Goede schijven voor een goede prijs

  • Bartosz, zondag 31 maart 2019

    Product meeting my requirements (as expected). Fast and safe delivery.

  • Bjorn, zondag 24 februari 2019

    Geen opmerkingen.

  • PaSa, zondag 10 februari 2019

    Geen opmerkingen.

  • Den, woensdag 30 januari 2019

    Geen opmerkingen.

  • T., vrijdag 28 september 2018

    Geen opmerkingen.

  • Robin, maandag 17 september 2018

    Zoals omschreven op de website.

  • Etienne, zondag 16 september 2018

    fantastische service. is voor gebruik in mijn synology

  • Peter, maandag 3 september 2018

    Scherpe prijs voor 2 NAS schijven

  • Lander, woensdag 29 augustus 2018

    Twee stuks gekocht voor mijn Synology NAS. Werken probleemloos, meer dan snel genoeg en relatief ok qua prijs/TB. Ik ervaar niet de hogere temperatuur die anderen hier vermelden. Schijven zijn hoorbaar, maar daar heb ik persoonlijk geen last van (NAS staat 5 meter verder op een kastje).

  • Pieter, maandag 20 augustus 2018

    Goed product, goede prijs

  • Anoniem, maandag 30 juli 2018

    Betere prestaties dan WD red

  • Christophe, woensdag 23 mei 2018

    Net in gebruik, dus voorlopig nog niets spannends over te melden. Het eerste wat opvalt is hoe stil hij is.

  • Anoniem, dinsdag 27 maart 2018

    Deze schijf verving de 3e(!!) WD red schijf in mijn NAS. In Seagate meer vertrouwen, ook hun support. Die is nogal onvriendelijk bij WD.

  • Rony, dinsdag 9 januari 2018

    Gekocht voor backups en werkt heel goed.Op betrouwbaarheid kan ik nog niet oordelen omdat ik ze pas heb.Om die reden geef ik 4 sterren.

  • Robbert, zondag 30 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Hugo, maandag 24 juli 2017

    Voor mijn netwerk had ik enkele grotere schijven nodig en daar ik met seagate nog nooit problemen heb gehad was mijn keuze snel gemaakt.

Review 1 tot en met 20 (van 26 reviews)
Live Chat
Offline.