Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 12 (van 12 reviews)
  • Rene, donderdag 22 augustus 2019

    Makkelijk te installeren in combinatie met de Synology RT2600ac.

  • Guido, dinsdag 18 juni 2019

    Geen opmerkingen.

  • Gert, donderdag 13 juni 2019

    Geen opmerkingen.

  • Henny, zondag 12 mei 2019

    2 x MR2200ac gekocht ivm falen van de Draytek na update.
    De Synology MR2200ac is wel andere koek. Installatie is erg langzaam. Ook niet erg duidelijk. Ik heb al met al 5 x moeten installeren, nadat de router en AP punt niet op dezelfde versie zaten. Het is niet duidelijk uit de beschrijving hoe het AP punt dan WEL op dezelfde versie komt. Je kan bij dit AP punt niet inloggen via IP nummer op netwerk. Ook toevoegen van andere merken Access Points wordt niet uitgelegd. Daarvoor moet je maar contact met Synology opnemen. Het zou wel moeten kunnen, maar mij AP900 van Draytek is nog steeds niet aangesloten.
    Het gebruik is als je een Draytek gewent bent, nogal summier. De DHCP en toewijzen van vast IP nummers kan wat mij betreft wel verbeterd worden. Daarnaast worden niet alle IP nummers die aangesloten zijn vermeld in het DHCP overzicht. Erg onduidelijk allemaal.
    De User Interface is wat we gewend zijn van Synology en dat ziet er gelikt uit.
    Conclusie: Synology heeft zich gestort op de router markt, maar moet nog veel leren. Beter lijkt mij dat ze Draytek overnemen en daarvan de Synology versie maken. Dat zou helpen. Dus totaal 3 sterren helaas.

  • O., vrijdag 3 mei 2019

    Levering vlgs aangegeven termijnen, TOP !
    Syno MR2200AC werkt super in combi met Syno RT2600AC. Binnen 30 min. alles geregeld. Alle wifi-banden incl. gast zijn aanwezig.
    ps
    Hiervoor geprobeerd Netgear R7000 als AP toe te voegen, werkt ook goed, echter wifi voor gasten op AP Netgear niet mogelijk. Wordt geblokkeerd door software Netgear.
    Had beter direct een Mesh router kunnen aanschaffen.

  • Sandro, woensdag 20 maart 2019

    Heb dit apparaat aangeschaft voor de vele mogelijkheden die door de ingebouwde parentcontrol functies worden geboden daar naast goede en stabiele WiFi

  • Wim, zondag 27 januari 2019

    Werkt goed, eenvoudig aan te sluiten

  • Anoniem, donderdag 17 januari 2019

    Geen opmerkingen.

  • Kurt, dinsdag 8 januari 2019

    Geen opmerkingen.

  • Anoniem, zondag 28 oktober 2018

    MR2200AC werkt perfect samen met mijn reeds in bezit zijnde RT2600AC. De MR en RT bekabeld met elkaar verbonden en nu door het hele huis perfect draadloos internet. Als ik met de tablet door het huis loop is er zonder hapering de overgang naar het sterkste signaal. Jammer dat er maar 1 LAN poort op zit, anders 5 sterren!

  • Bert, zondag 28 oktober 2018

    De MR2200ac voldoet naar verwachting.

  • Wim, zondag 28 oktober 2018

    gebruik hem met de Synology router 2600. Een zeer goede combinatie.
    Ingesteld als mesh en via een lan kabel verbonden met mijn router 2600 ( backhaul)
    Op de mesh via een lan kabel mijn computer aangesloten. op de lan poort een snelheid van 400MB ( is ook de snelheid van mijn Ziggo abbo). De mesh staat in mijn eetkamer op de begane grond zonder noemenswaardige belemmeringen. Via wifi snelheden tot 300 mb afhankelijk van het apparaat wat je gebruikt. De complete setup en instelling stel je via de router 2600 in. Mesh opstarten en in de setup van de router 2600 wifi punt toevoegen alles wordt nu automatisch ingesteld. In de mesh configuratie kun je de usb poort niet gebruiken en de mesh is niet apart te benaderen.De android app is zeer overzichtelijk.
    Je kunt de router ook als accesponit instellen dan is de router apart te benaderen en werkt de usb poort ook ( hierbij geen mesh functie) . je zult nu wel de mesh router apart moeten configureren.

Review 1 tot en met 12 (van 12 reviews)
Live Chat
Offline.