Mobile-Harddisk.nl uses cookies. Click here for more information. Accept

Displaying 1 to 20 (of 20 reviews)
  • Erik, Friday 10 November 2017

    ik gebruik hem als backup voor mijn films op mijn linux satellietontvanger VU+ Solo4K. De harde schijf wordt geïnitialiseerd onder het Linux-dialect Enigma, en de USB 3.0 laat me een film (gemiddeld 4 tot 6 GB) kopiëren op enkele minuten. Dus niet enkel bruikbaar onder windows of Max, ook onder meer exotische operating systems zoals Enigma zodra ze een USB 3.0 herkennen.

  • Chris, Sunday 9 June 2019

    Goede prijs kwaliteit

  • Olav, Monday 3 June 2019

    Geen opmerkingen.

  • Nedo, Monday 6 May 2019

    Ik had nog een stapel harde schijven liggen waarvan ik niet meer wist wat erop stond. Dit apparaat is super simpel en degelijk gebouwd. Hard disk erin stoppen, aanzetten en hij wordt gemount. Ik gebruik nu een oude 1Tb disk als backup locatie.

  • Benno, Tuesday 23 April 2019

    Geen opmerkingen.

  • Robert, Monday 4 February 2019

    Had al jaren de USB 2.0 versie en nu eindelijk eens een USB 3.0 versie gekocht.
    En dat merk je goed!

  • Harold, Sunday 5 August 2018

    Gekocht om harde schijven uit te kunnen lezen zodat ik weet wat er op staat. Werkt prima.

  • Remko, Monday 16 July 2018

    eenvoudig en goed, stevig, voor data overzetten van 3,5" HDD naar 2,5" SSD, maar ook voor data opzoeken op HDD en SSD schijven

  • Erik, Monday 27 November 2017

    aangesloten op USB poort van mijn VU-solo4K stallietontvanger. Werkt perfect.

  • Theo, Sunday 19 November 2017

    Geen opmerkingen.

  • Gerald, Monday 30 October 2017

    Geen opmerkingen.

  • Bob, Monday 11 September 2017

    snelle aansluiting
    schijf wat wiebelig, maar werkt perfect

  • Peter, Thursday 3 August 2017

    Geen opmerkingen.

  • ineke, Monday 15 May 2017

    Werkt direct, heb nog geen andere disk dan 3,5" getest

  • Bas, Wednesday 24 August 2016

    Werkt goed en lekker snel via USB 3.0. Ben er content mee!

  • Bert, Monday 13 April 2015

    Super simpel apparaat wat precies doet waar het voor nodig is. Geen installatie gewoon op de usb poort en kanllen maar.
    Toppertje. En een snelle levering van 1 dag. complimenten.

  • JW, Saturday 1 March 2014

    De Sharkoon werkt goed maar de rubber voetjes zijn dun waardoor de schijf hoorbaar als deze op een hard oppervlak staat.
    Als de schijf wordt ingestoken zit er nogal wat speling in de sleuf.
    Hierdoor staat de schijf niet erg stabiel in de aansluiting onderin het apparaat.

  • Wouter, Saturday 18 May 2013

    Werkt goed. Harddisks 'locken' ook zonder problemen. Snelle levering. Alles top.

  • Erik, Friday 28 September 2012

    Ik stond voor de taak om alle data van mijn externe USB 2 disks naar mijn nieuwe NAS server te kopieëren. Dat kon wel weken gaan duren, dus ik ging op zoek naar een beter alternatief. Dit apparaat is echt perfect voor die taak: HD's uit de externe case schroeven, inpluggen, USB 3 connecten met mijn NAS server: 80 tot 90 MB/s doorvoersnelheid en in een paar nachtjes was het gepiept! Ook nuttig voor de toekomst voor het maken van backups. Erg tevreden over!

  • V., Friday 13 May 2011

    Snel geleverd, de Sata schijf werd niet meteen herkend op de USB-poort.
    Met support van Mobile-Harddisk.nl deze via Schijfbeheer eerst geformatteerd. Prima ondersteuning, werkt nu helemaal TOP!

Displaying 1 to 20 (of 20 reviews)