Mobile-Harddisk.nl uses cookies. Click here for more information. Accept

Displaying 1 to 20 (of 23 reviews)
 • AB, Wednesday 5 June 2019

  Geen opmerkingen.

 • Henk, Sunday 23 December 2018

  Product werkt super in mijn nas dit is de tweede schijf die ik vervang en het werkt allemaal weer prima!

 • JLM, Thursday 13 September 2018

  Vervanging van 2 TB RED NAD die kapot was gegaan in 5,5 jaar. Is wat mij betreft snel. Alle anderen weken nog gewoon. Sommige al 10 jaar.

 • Peter, Tuesday 4 September 2018

  Geen opmerkingen.

 • Anoniem, Tuesday 24 July 2018

  Geen opmerkingen.

 • Edwin, Tuesday 26 December 2017

  Geen opmerkingen.

 • Henk, Monday 4 December 2017

  Geen opmerkingen.

 • Hendrik, Wednesday 9 August 2017

  Ik heb voor deze schijf gekozen om in mijn DS216Play te stoppen. Ik hoor de schijven totaal niet! Ik had gedacht dat ik deze toch ergens zou horen, maar het geluid is opmerkelijk veel minder als een gewone desktopschijf of externe schijf! Zeker een aanraden.

 • Bas, Tuesday 4 July 2017

  Superstil

 • Edwin, Tuesday 7 March 2017

  Geen opmerkingen.

 • Anoniem, Wednesday 22 February 2017

  Geen opmerkingen.

 • Jurrien, Monday 13 February 2017

  Geen opmerkingen.

 • André, Sunday 12 February 2017

  Geen opmerkingen.

 • Kim, Tuesday 7 February 2017

  Geen opmerkingen.

 • Maarten, Monday 17 March 2014

  Vakbekwame jongens daar bij Mobile-Harddisk.nl
  Ik had vorige week 4 WD Red's nodig. Gelukkig zitten ze op 5 minuten loopafstand van mij. Dus zonder aankondiging aangebeld. Goede uitleg gekregen over de meest geschikte hd voor mijn wensen en 15 minuten later liep ik de deur uit met mijn schijven. Netjes even in een tasje gedaan met wat piepschuim ertussen opdat de schijven niet tegen elkaar aan botsten. SUPER!

 • Alexander, Friday 17 January 2014

  Snel en stil. Draait probleemloos in mijn DS212+.

 • Piet, Tuesday 24 December 2013

  Ca. half jaar geleden 2 WD20EFRX gekocht als vervanging van 2x WD10EACS in een DS207+. Al snel daarna problemen met 1 schijf. Via mobile-harddisk twee nieuwe SATA kabeltjes gekregen omdat die bij DS207+ problemen zouden geven. Kabeltjes vervangen (waren identiek aan bestaande), maar 1 disk bleef instabiel. Disk opnieuw geformatteerd, Operating system opnieuw geïnstalleerd etc. Maar problemen blijven, hoewel niet meer aanwijsbaar met deze disk. Regelmatig hangt systeem, volledig onbenaderbaar en alleen hard-reset lost probleem op.

  Verder, zeer stille schijven, snel en doen verder wat er van een schijf te verwachtten is,

 • Martin, Friday 16 August 2013

  Al enkele jaren gebruik ik een set van 2x WD15EADS in een QNAP 219P. Ondanks alle waarschuwingen, die kwamen nadat ik deze allang in gebruik had, hebben ze het nog lang uitgehouden. Echter, enkele weken terug ging disk 2 kapot. Snel nog een laatste externe back-up gemaakt en ter vervanging 2x de WD20EFRX besteld.

  De disks draaien inmiddels enkele dagen in de NAS die momenteel bezig is de +/- 900GB aan data (films, muziek, back-ups en andere bestanden) terug te zetten van de externe eSate back-up schijf.
  Wat opvalt is dat ze hun werk zeer (!) stil doen. Je hoort de schijven werkelijk niet tot nauwelijks! Of je moet er heel dichtbij gaan staan. Dus ook voor gebruik in een apparaat in een huiskamer lijken ze zeer geschikt. De temperatuur blijft rond de 32C. à 33C. ondanks dat de NAS in een relatief warme ruimte staat. De NAS fan draait hierbij niet voluit.

  Qua performance kan ik nog weinig zeggen. Wat ook geldt voor de levensduur natuurlijk.
  Dat e.e.a. wat sneller reageert momenteel is logisch; er staat nauwelijks wat op. Verder gebruik ik nu EXT4 ipv EXT3. Ik verwacht wel enige snelheidswinst door de grotere cache t.o.v. de WS15EADS. Ik heb de schijven gekocht vanwege de mix in verwachte kwaliteit, laag energieverbruik en performance. Wil je meer snelheid, dan is dit niet je schijf. Maar omdat de EADS al goed bevielen in mijn situatie, verwacht ik er niet op achteruit te gaan qua performance.

  Tot zover een prima aankoop wat mij betreft en uitstekend afgeleverd door mobile-harddisks.nl

  P.s. Vooruit, een kritiekpuntje richting MHD.nl. Verzendkosten bij bestellingen boven de, zeg 1€00,- , is niet helemaal meer van deze tijd... Service maakt veel goed, maar is wel iets om op te letten in de toekomst.

 • Piet, Friday 17 May 2013

  Aangeschaft ter vervanging van 2x1 Tb WD10EACS GreenPower HDDs in een DS207+. Daarmee vergeleken zijn deze superstil. Ze staan nu (naar elkaar) te kopieren en ik hoor ze absoluut niet boven de rest van de apparatuur uit. Echt ontzettend stil dus!. Ook gelijk van dat head-park klikje van die GreenPowers verlost. (LCC van beide 1Tb-hdds ligt trouwens tegen de 1M, dus al dat gedoe daarover was destijds ook een storm in een glaasje water, denk ik.)
  Betrouwbaarheid van deze schijven moest zich dus nog bewijzen.

 • Theo, Saturday 20 April 2013

  Ik wilde mijn NAS (DS207+) uitbreiden naar 2TB en heb uiteindelijk voor de WD schijf in de RED serie gekozen. Prima keuze: fluisterstil, temperatuur blijft onder de 30C en zoals vanouds een snelle levering en perfectie service van MobileHarddisk.

Displaying 1 to 20 (of 23 reviews)
Live Chat
Offline.