Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 45 reviews)
  • Jack, donderdag 21 maart 2019

    Bijna 4 jaar geleden 2 hd's besteld, nooit een probleem mee gehad. Tot nu toe, nu 1 schijf met een beschadigde sector die al 1,5 dag hangt op 90% van de s.m.a.r.t test. De twijfel slaat nu wel toe, wat te doen. Hoe lang duurt de test nog? , wat dan? , nieuwe hd's bestellen? , upgraden?

  • Jeroen, vrijdag 11 augustus 2017

    Ik ben niet zo van de reviews maar deze shop is een aanrader.
    Als nieuwe klant heb ik even gebeld en kreeg een deskundig antwoord op mijn vraag.
    De wd red 3 tb om 1600 besteld en volgende dag in huis met Track trace en heldere mails.
    De verpakking was echt geweldig,eindelijk een bedrijf wat een hdd verpakt naar behoren.
    In de doos zit de hdd met 2 plastic bekjes geklemt en kan dus geen kant op.
    En dan ook nog is voor een hele scherpe prijs want de concurrentie is duurder.
    Mobile Hardisk krijgt van mij een 9,5
    De halve punt ontbreeekt omdat er 1% kosten worden gerekend voor het gebruik van de creditcard :)

  • L.J.M., maandag 26 december 2016

    Ik ben zeer tevreden over dit type harddisk die ik in drie van mijn Synology NAS'en heb draaien. Mijn oudste twee 3TB WD RED NAS HDD's draaien nu al weer 3,5 jaar onafgebroken in mijn DS209+II NAS in Suriname met omgevingstemperaturen van 25-35 graden C!
    Al negen jaar een trouwe klant van Mobile-Harddisk.nl waar ik altijd een zeer goede service heb ontvangen.

  • Michael, zondag 10 februari 2019

    Na bijna 7 jaar goed functioneren problemen met een van de HDD op mijn Synology NAS. Mail naar Mobile Harddisk – alleen disks of gezien leeftijd toch ook NAS vervangen? – werd binnen enkele uren beantwoord met advies en herstel instructies. Twee WD Red schijven besteld (volgende dag geleverd), storage pool gerepareerd (2 x 7 uur) en alles werkt weer naar behoren!
    Geweldig, snel en professionele service!

  • Ben, maandag 24 december 2018

    Geen idee gehad van de levensduur. De eerste is nu kennelijk kapot gegaan na pakweg 5 jaar. Afschrijving van nog geen 25 euro per jaar. De andere drie draaien nog; server met 4 schijven. Ben benieuwd hoelang de overige drie het dan uithouden.
    Heb geen ervaring met andere schijven.

  • Rene, zondag 18 februari 2018

    Geen opmerkingen.

  • Leon, zondag 4 februari 2018

    Geen opmerkingen.

  • Bert, dinsdag 30 januari 2018

    Geen opmerkingen.

  • John, maandag 15 januari 2018

    Prima disk om je NAS mee te vullen.

  • Jim, maandag 8 januari 2018

    Doet wat het moet doen.

  • Rae, dinsdag 5 december 2017

    Replacement disk for a failed disk in NAS. 4 years ago i bought 12 disks the same ad this was the first one to fail. Excellent product and reliability.

  • Joost, zondag 19 november 2017

    Stil, energiezuinig, werkt prima in mijn DS212+ NAS. Beter dan de vorige Seagate Barracuda schijven

  • Gerard, maandag 9 oktober 2017

    Gebruik al jaren WD. Keuze niet zo moeilijk. Goed en betrouwbaar

  • Marcu, maandag 9 oktober 2017

    Geen opmerkingen.

  • Robert, dinsdag 12 september 2017

    Deze RED schijven doen hun werk goed, snel, stil, en voor vele jaren.

  • I.W., woensdag 19 juli 2017

    Helaas opnieuw bad sectors gemeld gekregen vanuit NAS.
    Vreemd is dat na uitgebreide scan oude disk (zelfde type) er geen bad sector gevonden is....

  • Anoniem, dinsdag 18 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Willy, zondag 9 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Helpmij.nl, woensdag 5 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Chaw-MIng, zondag 2 juli 2017

    Beste produkt, energiezuinig en stil.

Review 1 tot en met 20 (van 45 reviews)