Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 42 reviews)
  • Jeroen, vrijdag 11 augustus 2017

    Ik ben niet zo van de reviews maar deze shop is een aanrader.
    Als nieuwe klant heb ik even gebeld en kreeg een deskundig antwoord op mijn vraag.
    De wd red 3 tb om 1600 besteld en volgende dag in huis met Track trace en heldere mails.
    De verpakking was echt geweldig,eindelijk een bedrijf wat een hdd verpakt naar behoren.
    In de doos zit de hdd met 2 plastic bekjes geklemt en kan dus geen kant op.
    En dan ook nog is voor een hele scherpe prijs want de concurrentie is duurder.
    Mobile Hardisk krijgt van mij een 9,5
    De halve punt ontbreeekt omdat er 1% kosten worden gerekend voor het gebruik van de creditcard :)

  • L.J.M., maandag 26 december 2016

    Ik ben zeer tevreden over dit type harddisk die ik in drie van mijn Synology NAS'en heb draaien. Mijn oudste twee 3TB WD RED NAS HDD's draaien nu al weer 3,5 jaar onafgebroken in mijn DS209+II NAS in Suriname met omgevingstemperaturen van 25-35 graden C!
    Al negen jaar een trouwe klant van Mobile-Harddisk.nl waar ik altijd een zeer goede service heb ontvangen.

  • Rene, zondag 18 februari 2018

    Geen opmerkingen.

  • Leon, zondag 4 februari 2018

    Geen opmerkingen.

  • Bert, dinsdag 30 januari 2018

    Geen opmerkingen.

  • John, maandag 15 januari 2018

    Prima disk om je NAS mee te vullen.

  • Jim, maandag 8 januari 2018

    Doet wat het moet doen.

  • Rae, dinsdag 5 december 2017

    Replacement disk for a failed disk in NAS. 4 years ago i bought 12 disks the same ad this was the first one to fail. Excellent product and reliability.

  • Joost, zondag 19 november 2017

    Stil, energiezuinig, werkt prima in mijn DS212+ NAS. Beter dan de vorige Seagate Barracuda schijven

  • Gerard, maandag 9 oktober 2017

    Gebruik al jaren WD. Keuze niet zo moeilijk. Goed en betrouwbaar

  • Marcu, maandag 9 oktober 2017

    Geen opmerkingen.

  • Robert, dinsdag 12 september 2017

    Deze RED schijven doen hun werk goed, snel, stil, en voor vele jaren.

  • I.W., woensdag 19 juli 2017

    Helaas opnieuw bad sectors gemeld gekregen vanuit NAS.
    Vreemd is dat na uitgebreide scan oude disk (zelfde type) er geen bad sector gevonden is....

  • Anoniem, dinsdag 18 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Willy, zondag 9 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Helpmij.nl, woensdag 5 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Chaw-MIng, zondag 2 juli 2017

    Beste produkt, energiezuinig en stil.

  • Maarten, maandag 15 mei 2017

    Geen opmerkingen.

  • Rene, woensdag 26 april 2017

    Geen opmerkingen.

  • Etienne, donderdag 23 februari 2017

    Geen opmerkingen.

Review 1 tot en met 20 (van 42 reviews)
Live Chat
Offline.