Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 21 tot en met 40 (van 46 reviews)
  • Chaw-MIng, zondag 2 juli 2017

    Beste produkt, energiezuinig en stil.

  • Maarten, maandag 15 mei 2017

    Geen opmerkingen.

  • Rene, woensdag 26 april 2017

    Geen opmerkingen.

  • Etienne, donderdag 23 februari 2017

    Geen opmerkingen.

  • Gab, dinsdag 14 februari 2017

    Ik had twee schijven voor mijn NAS besteld; uitgekomen bij Mobile-Harddisk wegens gunstige prijsstelling en heldere presentatie op de site. Besteld, en diezelfde dag nog bericht dat ze al verzonden waren. Echt klasse! Schijven geplaatst en de NAS deed zijn werk. Fluitje van een cent.

  • L.H., maandag 13 februari 2017

    Had nieuwe disk nodig, mijn 2TB gaf problemen.

  • Arno, donderdag 9 februari 2017

    Geen opmerkingen.

  • Etienne, donderdag 9 februari 2017

    Geen opmerkingen.

  • I.W., maandag 16 januari 2017

    Als spare aangeschafte voor slechter wordende disk in NAS. T.a.v product zelf toch wat teleurgesteld dat er inmiddels 2 disken binnen garantie termijn door NAS aangegeven als onvoldoende (lees bad sectors) naar voren gekomen zijn.

  • Rob, woensdag 11 januari 2017

    Geen opmerkingen.

  • Helpmij.nl, maandag 2 januari 2017

    Geen opmerkingen.

  • Martijn, dinsdag 27 december 2016

    Snelle levering, goeie prijs, juiste product

  • Cor, vrijdag 9 december 2016

    Op advies van Mobile-Harddisk laten plaatsen.

  • Octaaf, vrijdag 5 augustus 2016

    Zeer vlotte en snelle levering

  • luc, zondag 19 juni 2016

    snele levering en goede prijs

  • Donald, maandag 23 mei 2016

    Goede verzending, snel geleverd en goed ingepakt. De Hdd is in orde en draai nu 3 dagen in een Qnap TS-253A, geen problemen tot nu toe.

  • Ralph, zondag 1 mei 2016

    Extra harddiskje voor de NAS besteld, ging prima. Snel geleverd, goed verpakt, en precies de goede.

  • Jan, maandag 22 juni 2015

    Vlotte levering.

  • Patrick, zondag 15 maart 2015

    super service, vriendelijk en hulpvaardig geholpen na het crashen van een hardeschijf

  • Leendert, donderdag 7 augustus 2014

    Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de prijs en de levering. Het ging om 3 x Red 3TB WD30EFRX voor mijn Qnap Nas TS-439. Deze draaide van af 2009 op 4x 1 TB WD Black 24/7 x 5 jaar. Heb nooit problemen gehad met de WD Black 1 TB. Dus nu uitbreiden naar maximum 16 TB, maar koos i.v.m. de kosten en betrouwbaarheid voor WD 3TB Red. De 1e WD Red kocht ik bij een andere grote winkel keten met rode Naam, maar had een probleem met de andere 3 schijven, die konden ze achteraf na te zijn besteld en betaald niet leveren. Ik denk mede doordat er grote vraag is naar Red 3TB WD30EFRX. Na alles geïnstalleerd te hebben wederom in Raid 5, draait mijn Nas weer als een zonnetje met een veel grotere volume opslag. Ik ben zeer tevreden over Mobile-Harddisk en niet alleen de prijs.

Review 21 tot en met 40 (van 46 reviews)
Live Chat
Offline.