Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 2 (van 2 reviews)
 • Steven, dinsdag 25 september 2012

  Een review vanuit een koper die wel zoekt naar een standalone ip camera waar geen NAS voor nodig is:

  - De installatie zou makkelijk moeten gaan, dat is helaas niet helemaal het geval. Een lamp dient groen te worden om in het netwerk te werken. Bij ons ging dit niet vanzelf, echter na een mail aan Y-cam was het na een paar uur plotseling wel groen en konden we de camera benaderen.

  - Detectie werkt zeer goed, een vlieg door het raam was al voldoende voor een e-mail met een link naar een kort filmpje van het incident. De gevoeligheid kan worden aangepast naar eigen wens overigens.

  - In het donker werkt de infrarood erg helder, let wel op dat overdag zwart als paars wordt weergegeven, deze camera heeft geen filter hiervoor.

  - Filmpjes zijn helaas maar 2 dagen online te benaderen. Wil je ze bewaren, dan moet je binnen deze tijd online om ze te downloaden.

  Al met al; als je weet wat je nodig hebt, is dit een redelijk goed systeem, met een minpunt voor installatiegemak en de korte beschikbaarheid van beelden.

 • Steven, dinsdag 25 september 2012

  Vreselijke teleurstelling. Ik kom er pas na weken proberen achter dat y-cam blijkbaar een tweeledige strategie heeft:

  1. Gewone normaal functionerende camera's. Die moet je hebben.

  2. De versie voor mensen die niets willen leren. Blijkbaar heb ik deze aangeschaft. De zogenaamde HomeMonitor.

  Optie 2 kan je echt helemaal niets mee. Je moet meegaan in het stramien van hun zelf bedachte en beperkt functionerende systeem. 2 dagen max iets bewaren is nou net niet handig. Stel je bent op vakantie...het kantoor is een weekend dicht (gebeurt wel eens...). Dan móet je inloggen en de boel downloaden, als je die gelegenheid hebt tenminste. En omdat je geen ip adres krijgt en geen user/wachtwoord kan je hem niet gebruiken op een NAS als synology.

  Ik zou zeggen; wij hadden beter moeten opletten bij compatibility en Mobile Harddisk moet dit niet willen verkopen.

Review 1 tot en met 2 (van 2 reviews)
Live Chat
Offline.