Mobile-Harddisk.nl uses cookies. Click here for more information. Accept

Displaying 1 to 20 (of 42 reviews)
  • Canguru, Friday 1 March 2019

    Geweldig!

  • Fred, Sunday 24 February 2019

    Zijn niet de snelste schijven maar toch een van de betere.
    Ook de prijs is oke bij Mobile Harddisk en we blijven op zoek naar de goedkoopste voor het zelfde product :-)

  • Anoniem, Sunday 17 February 2019

    Geen opmerkingen.

  • Glenn, Wednesday 30 January 2019

    Geen opmerkingen.

  • Pieter, Tuesday 15 January 2019

    Vervanging kapotte schijven nas. Schijven werken zonder problemen.

  • Anoniem, Monday 14 January 2019

    is voor een nas en vorige HD waren ook WD waarvan ik zeer tevreden over ben, dus waarom dan deze niet? kiezen

  • Jan, Sunday 13 January 2019

    Geen opmerkingen.

  • P., Tuesday 4 December 2018

    Doet het

  • Hans, Sunday 4 November 2018

    Goede garantie voorwaarden

  • Rienk, Wednesday 31 October 2018

    Inmiddels drie van deze schijven in mijn NAS en werken zonder problemen

  • John, Thursday 25 October 2018

    2x 4 TB NAS HDD besteld, en de volgende dag in huis. De HDD waren zeer goed verpakt.

  • Hans, Wednesday 5 September 2018

    Geen opmerkingen.

  • R.s., Monday 9 April 2018

    Op basis van ervaring met de 3 Tb uitvoering van deze schijf heb ik voor mijn nieuwe NAS opnieuw gekozen voor WD. De 4 WD 3 Tb schijven in mijn andere NAS hebben zeven jaar dienst gedaan. Uiteindelijk is er één stuk gegaan de andere 3 zijn ook nu nog steeds functioneel. Ik heb het volste vertrouwend dat deze 4 Tb Wd schijven dit kunnen evenaren.

  • Anoniem, Tuesday 20 March 2018

    Geen opmerkingen.

  • Dirk, Wednesday 10 January 2018

    In mijn NAS zit al jaren de WD RED 4TB en ben daar zeer tevreden over. Een enkele keer loopt een schijf vast en vervang hem direct. Alhoewel er gegevensbescherming is heb ik graag een reserveschijf in huis.

    Vaak is een vastgelopen schijf weer gangbaar te krijgen, zeer zelden niet meer.

  • Rico, Wednesday 27 December 2017

    geen mening

  • Gerard, Friday 22 December 2017

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. HDD speciaal voor NAS en sneller dan de vorige.

  • Johan, Monday 11 December 2017

    Het product zit in mijn NAS ingebouwd. Prima Service voor een scherpe prijs.

  • Gertjan, Thursday 26 October 2017

    Goede ervaringen mee, er draait hier al een tijdje 4x3TB in een Synology NAS en ook 3x4 TB in een server. Nog nooit problemen gehad.

  • Leon, Thursday 12 October 2017

    Geen opmerkingen.

Displaying 1 to 20 (of 42 reviews)
Live Chat
Offline.