Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 30 reviews)
  • R.s., maandag 9 april 2018

    Op basis van ervaring met de 3 Tb uitvoering van deze schijf heb ik voor mijn nieuwe NAS opnieuw gekozen voor WD. De 4 WD 3 Tb schijven in mijn andere NAS hebben zeven jaar dienst gedaan. Uiteindelijk is er één stuk gegaan de andere 3 zijn ook nu nog steeds functioneel. Ik heb het volste vertrouwend dat deze 4 Tb Wd schijven dit kunnen evenaren.

  • Anoniem, dinsdag 20 maart 2018

    Geen opmerkingen.

  • Dirk, woensdag 10 januari 2018

    In mijn NAS zit al jaren de WD RED 4TB en ben daar zeer tevreden over. Een enkele keer loopt een schijf vast en vervang hem direct. Alhoewel er gegevensbescherming is heb ik graag een reserveschijf in huis.

    Vaak is een vastgelopen schijf weer gangbaar te krijgen, zeer zelden niet meer.

  • Rico, woensdag 27 december 2017

    geen mening

  • Gerard, vrijdag 22 december 2017

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. HDD speciaal voor NAS en sneller dan de vorige.

  • Johan, maandag 11 december 2017

    Het product zit in mijn NAS ingebouwd. Prima Service voor een scherpe prijs.

  • Gertjan, donderdag 26 oktober 2017

    Goede ervaringen mee, er draait hier al een tijdje 4x3TB in een Synology NAS en ook 3x4 TB in een server. Nog nooit problemen gehad.

  • Leon, donderdag 12 oktober 2017

    Geen opmerkingen.

  • Rob, maandag 25 september 2017

    Deze schijf gekozen voor mijn nieuwe Synology DS918+. Is nu in combinatie supersnel systeem.

  • Jan, maandag 4 september 2017

    betrouwbare schijf, gaat lang mee.

  • bjorn, zondag 16 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Gertjan, donderdag 13 juli 2017

    Prima HDD voor een Synology NAS. Betrouwbaar en met lange garantie (3 jr.) Ik gebruik deze serie vrij regelmatig, de meeste schijven draaien jaren 24x7. Veiligheidshalve vervang ik ze globaal iedere 3 à 4 jaar wanneer ze in een kritische omgeving draaien. De schijven die ik een tweede leven geef in een niet-kritische omgeving draaien over het algemeen nog jaren probleemloos door.

  • Peter, woensdag 12 juli 2017

    Oordeel op korte termijn: niets op aan te merken. Maar bij dit soort artikelen gaat het ook vooral om de betrouwbaarheid op lange termijn. En daarvoor is veel meer tijd nodig.

  • Roel, maandag 12 juni 2017

    Geen opmerkingen.

  • Dennis, zondag 28 mei 2017

    Ik heb een Synology DS116 Nas en zocht daar een harddisk bij.
    De WD Red 4TB aangeschaft aangezien deze steeds goed uit de test komen.
    Toekomt moet uitwijzen hoe stabiel deze harddisk is :) Maar tot nu toe tevreden.

  • Ignite, vrijdag 12 mei 2017

    We hebben al flink een aantal 3TB schijven jarenlang probleemloos in onze NAS. Nu over naar de 4TB schijven.

  • Yohan, donderdag 11 mei 2017

    Geen opmerkingen.

  • w., zondag 30 april 2017

    prima schijven, prijzen per webshop kunnen enorm afwijken

  • Rob, woensdag 19 april 2017

    Ik heb deze schijven gekocht omdat ze algemeen worden aanbevolen voor gebruik in een NAS. Ze zijn gemonteerd, werken naar behoren en zijn stil.
    Over de duurzaamheid kan ik niet oordelen anders dan aan de hand van de recensies die ik heb gelezen. De garantie is drie jaar. Ik had liever vijf jaar gezien. Vandaar een 9.

  • willems, maandag 10 april 2017

    Geen opmerkingen.

Review 1 tot en met 20 (van 30 reviews)
Live Chat
Offline.