Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 38 reviews)
  • Pieter, dinsdag 15 januari 2019

    Vervanging kapotte schijven nas. Schijven werken zonder problemen.

  • Anoniem, maandag 14 januari 2019

    is voor een nas en vorige HD waren ook WD waarvan ik zeer tevreden over ben, dus waarom dan deze niet? kiezen

  • Jan, zondag 13 januari 2019

    Geen opmerkingen.

  • P., dinsdag 4 december 2018

    Doet het

  • Hans, zondag 4 november 2018

    Goede garantie voorwaarden

  • Rienk, woensdag 31 oktober 2018

    Inmiddels drie van deze schijven in mijn NAS en werken zonder problemen

  • John, donderdag 25 oktober 2018

    2x 4 TB NAS HDD besteld, en de volgende dag in huis. De HDD waren zeer goed verpakt.

  • Hans, woensdag 5 september 2018

    Geen opmerkingen.

  • R.s., maandag 9 april 2018

    Op basis van ervaring met de 3 Tb uitvoering van deze schijf heb ik voor mijn nieuwe NAS opnieuw gekozen voor WD. De 4 WD 3 Tb schijven in mijn andere NAS hebben zeven jaar dienst gedaan. Uiteindelijk is er één stuk gegaan de andere 3 zijn ook nu nog steeds functioneel. Ik heb het volste vertrouwend dat deze 4 Tb Wd schijven dit kunnen evenaren.

  • Anoniem, dinsdag 20 maart 2018

    Geen opmerkingen.

  • Dirk, woensdag 10 januari 2018

    In mijn NAS zit al jaren de WD RED 4TB en ben daar zeer tevreden over. Een enkele keer loopt een schijf vast en vervang hem direct. Alhoewel er gegevensbescherming is heb ik graag een reserveschijf in huis.

    Vaak is een vastgelopen schijf weer gangbaar te krijgen, zeer zelden niet meer.

  • Rico, woensdag 27 december 2017

    geen mening

  • Gerard, vrijdag 22 december 2017

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. HDD speciaal voor NAS en sneller dan de vorige.

  • Johan, maandag 11 december 2017

    Het product zit in mijn NAS ingebouwd. Prima Service voor een scherpe prijs.

  • Gertjan, donderdag 26 oktober 2017

    Goede ervaringen mee, er draait hier al een tijdje 4x3TB in een Synology NAS en ook 3x4 TB in een server. Nog nooit problemen gehad.

  • Leon, donderdag 12 oktober 2017

    Geen opmerkingen.

  • Rob, maandag 25 september 2017

    Deze schijf gekozen voor mijn nieuwe Synology DS918+. Is nu in combinatie supersnel systeem.

  • Jan, maandag 4 september 2017

    betrouwbare schijf, gaat lang mee.

  • bjorn, zondag 16 juli 2017

    Geen opmerkingen.

  • Gertjan, donderdag 13 juli 2017

    Prima HDD voor een Synology NAS. Betrouwbaar en met lange garantie (3 jr.) Ik gebruik deze serie vrij regelmatig, de meeste schijven draaien jaren 24x7. Veiligheidshalve vervang ik ze globaal iedere 3 à 4 jaar wanneer ze in een kritische omgeving draaien. De schijven die ik een tweede leven geef in een niet-kritische omgeving draaien over het algemeen nog jaren probleemloos door.

Review 1 tot en met 20 (van 38 reviews)
Live Chat
Offline.