Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 6 (van 6 reviews)
 • RM, dinsdag 14 mei 2019

  Geen opmerkingen.

 • Paul, woensdag 8 mei 2019

  Vervanging van DS211 vanwege snelheid. Migratie met behulp van website Synology fluitje van een cent.

 • Ewoud, zondag 11 januari 2015

  UPDATE, op mn eerdere review, ik had een zakje met 3 schroefjes over het hoofd gezien, 2 daarvan gebruikt om de behuizing dicht te schroeven, dus er is er 1 reserve!

 • Ewoud, maandag 5 januari 2015

  Bestelling was snel geleverd, voor 1 keer niet dezelfde dag verzonden, maarja wat wil je als 2 dagen voor oud/nieuw besteld.

  Mn bestelling was als nog op oudjaars dag binnen.

  De DS215j heb je zo draaiend! Viel niet tegen, ik had nog 2 dezelfde 2TB disks liggen die gingen er zo in. Vreemd genoeg zaten er 10 dezelfde schroefjes bij, ik had er 8 nodig voor de harddisks en de overige 2 zouden moeten zijn om de behuizing dicht te schroeven, maar daar pasten ze niet in. De gaten van de plastic behuizing hebben ook geen schroefdraad, plastic voelt ook wat goedkoop aan maar wat wil je voor het geld.

  Had mijn data die nog op een van de disks stond even op een andere schijf gezet want ik verwachte dat hij de disks wel zou willen formatteren, was inderdaad het geval. Maar na even inregelen kon ik de schijf in gebruik nemen, hij draait als een trein.

  Enige probleem wat ik heb gehad in het gebruik tot nu toe, is als ik grote hoeveelheden data van een lokaal(dus op de NAS) aangesloten USB 3 schijf wil kopieren, met file station. Dan lijkt hij vast te lopen en kan ik de NAS niet meer over het netwerk benaderen. Even de powerknop ingedrukt houden zodat hij uit gaat en weer opstarten en het probleem is verholpen. Heb de rest van de data dus maar via mn PC naar de NAS geschreven, duurt wat langer maar ook geen 'vast lopers' meer gehad.

 • Martin, maandag 29 december 2014

  Prima apparaat en snelle levering . Jammer dat de leveringsinfo van Postnl totaal niet klopt . Maar dat heeft NIETS van doen met mobile-harddisk ... Chapeau !
  Keurig de disk ingebouwd en noodzakelijke setup info bijgeleverd

 • Peter, zondag 30 november 2014

  Als off-site backup was ik al een tijdje op zoek naar een tweede NAS naast mijn huidige.
  Wat speurwerk liet weken geleden al zien dat Synology een DS215j zou introduceren en dat leek me een geschikt model.
  Mobile-Harddisk was de eerste hem kon leveren, zelfs op de dag van de introductie al, tegen een beschaafde prijs rond de verwachte adviesprijs en niet €40 duurder zoals sommige grote en bekende concurrenten. En gratis vezonden.

Review 1 tot en met 6 (van 6 reviews)