Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 12 (van 12 reviews)
  • Aad, woensdag 14 maart 2018

    Daar ik al een zelfde switch naar volle tevredenheid in gebruik heb ik voor deze switch gekozen.

  • H.M., zondag 22 maart 2015

    Erg goed en stevig verpakt.
    De switch ziet er erg goed en degelijk uit. Stevige metalen behuizing. Anti slip blokjes en ophang schroeven worden meegeleverd.
    Aansluiten was binnen 1 minuut klaar.
    Voor mij was het toch handiger geweest om de stroom aansluiting ook aan de kant te hebben, daar waar de netwerkverbindingen liggen. Was alles netjes weggewerkt aan de één kant. Ik hoef zo nodig niet de verbindings lampjes te zien. Als ik ze persé wil controleren til in de switch even op. Maar er is wel mee te leven.
    In ieder geval nu wel voldoende reserve poorten bij mijn buro.

  • onno, zondag 28 september 2014

    Deze 2e switch besteld vanwege ervaringen met betrouwbaarheid.
    2 betrouwbare factoren.
    A: de switch zelf
    B: Levering van MHS stipt als altijd

  • Gerwin, maandag 11 augustus 2014

    Derde switch van dit type in huis. Doet wat hij moet doen tegen een acceptabele prijs. Aanrader.

  • Rene, zondag 17 november 2013

    Ik heb al jaren eerder een Netgear switch gekocht, en daar prima ervaringen mee.
    Het apparaat werkt gewoon altijd. Nooit geen problemen mee. Vandaar nu weer een Netgear.
    Ook was alles keurig op tijd geleverd, niets op aan te merken.

  • Nico, zaterdag 11 augustus 2012

    Perfecte service van Mobile-harddisk. Goede kennis en een perfect product.
    Je kunt altijd een beroep doen op hun kundigheid.
    Klasse

  • Erik, zondag 22 juli 2012

    Eenvoudig apparaat voor een prachtige prijs. Behuizing van metaal. Geen instellingen. Het apparaat doet precies wat het moet doen.

  • Bram, dinsdag 27 september 2011

    Prima switch, doet wat hij moet doen. Wel hele felle leds!

  • G.W., dinsdag 1 maart 2011

    Omdat ik onlangs een Netgear router had geïnstalleerd en extra poorten nodig was een Netgear switch uitgezocht. Mobile-harddisk.nl was de goedkoopste aanbieder. Product werd direct goed verpakt geleverd. Installatie verliep probleemloos en sindsdien werkt hij vlekkeloos. Prima waar voor je geld.

  • Gerwin, dinsdag 15 juni 2010

    Ter vervanging van een bestaande 5-poort Gb-switch. Hij doet het, verder is het een statisch apparaat. Goed verpakt verstuurd, doet wat hij doen moet.

  • H.J., donderdag 4 februari 2010

    Uitstekende keuze.... zeer snelle levering, c.q. aflevering.
    Een meerwaarde voor je intra- en internet. Zelfs bij het gelijktijdig gebruik van server, meerdere pc's, nas en streamer geen verlies. Een UTP vanuit je router en de rest doet netgear......
    Mobile-Harddisk NL .... een webshop met meerwaarde !!

  • Martijn, maandag 25 mei 2009

    Prima ding, lampjes aan de voorkant zijn handig om de verbindingen te beoordelen. Voeding blijft koel, in tegenstelling tot mijn vorige gigabit switch van linksys. Een aanrader dus.

Review 1 tot en met 12 (van 12 reviews)
Live Chat
Offline.