Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 20 (van 26 reviews)
  • Pim, donderdag 29 maart 2018

    Geen opmerkingen.

  • Arnold/Semantix4all, dinsdag 20 maart 2018

    Dit product moet zich nog bewijzen bij het opruimen en leegmaken van oude schijven.

  • Hans, maandag 18 december 2017

    Top maar simpel product. Alleen de stroomkabel voor 5V mag wat langer zijn. Verder perfecte oplossing voor dat geld !

  • DG, donderdag 26 oktober 2017

    Geen opmerkingen.

  • Andre, vrijdag 11 augustus 2017

    Geen opmerkingen.

  • J.A, zaterdag 8 april 2017


    de Sharkoon DriveLink USB 2.0 werkte zonder moeite volgens de verwachting

  • Pieter, vrijdag 18 maart 2016

    Sharkoon werkt perfect en levering was conform afspraak

  • C.m., dinsdag 24 december 2013

    Feilloos! ik had 6 verschillende harddisks van oude computers, laptoppen, en vastgelopen systemen.
    Ik kon daarmee alles terughalen wat gemist werd.

  • Paul, vrijdag 15 maart 2013

    Zeer snel geleverd en het werkt uitstekend.

  • Lucas, maandag 15 oktober 2012

    Op zijn snelst geleverd. Alles in goede staat en werkt inmiddels. Bedankt!

  • Cor, woensdag 19 september 2012

    Heb deze drivelink zeer snel ontvangen.

    Goede snelle reactie en hulp per e-mail!!!

    Apparaatje werkt perfect en ik heb mijn hardeschijf helemaal zonder problemen kunnen overzetten!

    Mijn dank is groot.

    Groet
    Cor Klarenbeek

  • Paul, woensdag 4 mei 2011

    het door mij bij u bestelde product is in goede staat en vakkundig vepakt door mij zeer snel ontvangen . mijn eerste ervaring als klant bij uw bedrijf is goed.
    de sharkoon drivelink werkt uitstekend.
    met vriendelijke groet;
    paul.vdb

  • André, woensdag 22 september 2010

    Super correcte en snelle levering
    na 1 dag al in huis

  • Mg, donderdag 4 februari 2010

    Zeer snelle service, de volgende dag reeds in huis !

    Het apparaat voldoet aan mijn hoog gestelde verwachting

  • Tiny, dinsdag 6 oktober 2009

    De Sharkoon drivelink besteld en prompt de volgende dag in huis.
    Even wat moeite gehad om hem aan de praat te krijgen, maar na het lezen van de reviews kwam ik er ook achter, dat bij ide schijven de voeding in de HD moest geplaatst worden. Daarna liep alles gesmeerd.
    Goede aankoop!

  • Otto, woensdag 30 september 2009

    Prima Apparaat, Al eerder van een collega geleend, nu toch ook maar voor mezelf aangeschaft. Werkt uitstekend met zowel SATA als IDE schijven (ook de 2.5" modellen). Ik gebruik zelf een Apple met Snow leopard, ook daar werkt ie perfect mee !

  • TIKKY, donderdag 24 september 2009

    Mijn DriveLink word niet gezien in Windows XP, Windows Vista, Ubuntu9,04
    wordt wel gezien in Windows7 maar dan ziet hij weer de gekoppelde harddisk
    niet. Het is toch niet zo dat ik mijn PC op Windows98 moet draaien??

  • Donnee, maandag 7 september 2009

    Ik heb thuis een hele stapel hdd's liggen en op iedere schijf staat wel iets dat nog de moeite waard is om te bewaren. Maar dat wisselen van hdd's in mijn computerkast dat was me dus te veel werk. Dit apparaatje hier aangeschaft en het werk perfect. Aansluiten als master op dit apparaat en inpluggen en je heb een mooie tijdelijk USB hdd.. zelfs bij 2,5" een USB powerdisk...

    dus dik tevreden..

  • Alexander, woensdag 12 augustus 2009

    Werkt makkelijk en robuust, getest onder XP en Vista. Samen met de Linux Reader freeware gebruik ik deze link om een 'native format external backup' schijf die veilig op een andere locatie licht aldaar te kunnen lezen. Ik moest alleen de handleiding lezen om te weten wanneer de adapter nodig is en of deze dan in de link of in de harddisk gestoken moest. Voelt kwalitatief goed aan. Levering zoals altijd tiptop!

  • AEM, donderdag 11 juni 2009

    Ik heb deze gekocht omdat hij ook IDE schijven aankan. Hardstikke handig als je een onwillige wat oudere pc, netwerkschijf of externe harde schijf van het IDE type wilt redden. Dit was voor mij in ieder geval de aanleiding. Het apparaatje werkt prima.

Review 1 tot en met 20 (van 26 reviews)
Live Chat
Offline.