Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 5 (van 5 reviews)
 • Danny, zondag 7 oktober 2012

  Ik had er al eentje en was blij verrast dat je met dit model ook sata schijven kan gebruiken. Heerlijk die keuzes ...
  Een klant van me had een oude ide schijf waar nog gegevens op stonden, alhoewel ik deze er perfect zou kunnen afhalen door middel van IDE_usb kabeltjes, heb ik em aangeraden om deze schijf gewoon in een icy-box behuizing te stoppen. Bestelling werd netjes afgeleverd aan de buurman (wegens het niet thuis zijn) die het op zijn beurt aan mij bezorgde...... dan de schijf erin gezet en speren :-)

  Mooie zwarte behuizing met rode lichtjes

 • Jan, woensdag 26 mei 2010

  De levering ging uitstekend samen met twee harde schijven.

  Helaas is de box zeer gammel. het is lastig om een hardeschijf te plaatsen omdat de zijkanten er steeds uit vallen bij het vastschroeven. Men heeft de zijkantjen net iets te kort gemaakt.
  De binnenkant ziet er goedkoop uit wat het volgens mij ook is.
  Regelmatig mistlukt een copy actie via de usb. Ongeacht welke hardeschijf. De hardeschijven werken perfect in de computer.
  Ik ben bang dat de laatste hardeschijf die ik erin gebruikt hebt door de box zodanig is beschadigd dat ik de schijf kan weggooien. Iets wat ik tenminste wel van plan ben met deze box.
  Dit is de miskoop van 2009.

 • Kenny, zondag 28 februari 2010

  Leuke box.. erg makkelijk dat er zowel IDE als SATA schijven ingezet kunnen worden.

  Echter zoals mijn voorganger al schreef zit de voedingsstekker er vrij slapjes in en valt er vrij snel uit..

  Verder prima ding..

 • H.J., zondag 10 januari 2010

  Een week in bezit, Behuizing ziet er op de foto mooi uit met blauw led licht. Hier was ik ook naar op zoek. Echter er zit helemaal geen blauw licht in maar rood en groen op in het kunstof aan de voorkant boven in. Deze orginele lampjes heb ik er uit gehaald en vervangen voor blauwe leds in de behuizing zodat hij er uitzag zoals ik me had voorgesteld. Verder is de harddisk op de onderplaat vastgeschroefd en deze schroeven zijn duidelijk zichtbaar aan de andere kant even als de twee witte stickers met serienummers etc. Dus als je deze rechtop zet zoals op de foto ziet alleen de kant waar IcyBox op staat er stoer uit. Kwalitatief is het ook geen hoogstandje naar mijn mening (qua behuizing). Ook de power stekker valt er erg makkelijk uit. Deze heb ik vast moeten maken aan de USB kabel. Verder (na eigen aanpassingen) doet hij het uitstekend en werkt erg goed. Kan zowel IDE als SATAII disk in met bijgeleverde kabeltjes. Als ik een cijfer moet geven van 1 tot 10 dan een 5.

 • nico, zondag 13 december 2009

  De box werkt goed ,en de bestelling was goed op tijd
  Bedankt en misschien tot de volgende keer
  MVG N.F.van der Vinden

Review 1 tot en met 5 (van 5 reviews)
Live Chat
Offline.