Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 6 (van 6 reviews)
 • Rob, maandag 15 januari 2018

  Geen opmerkingen.

 • Folkert, dinsdag 18 oktober 2011

  Een toppertje. Harddisk erin en aangesloten op de eSata aansluiting. Dat werkt zo snel dat je het net lijkt of het een gewone HD is... Helemaal goed. Volgende dag bezorgd, helemaal prima.

 • Edo, woensdag 31 augustus 2011

  Strak en fraai uitgevoerde behuizing met handige mogelijkheid om de harddisk vrij snel te vervangen. Voor dat laatste moet je alleen de meegeleverde 'sleutel' niet kwijt raken.
  Aansluiting via USB2 middels dubbele USB-plug naar 1x USB-mini of middels eSATA via de eveneens meegeleverde USB naar 'jack' stekker en de uiteraard de eSATA-kabel.
  Voor alle kabels geldt dat ze nogal aan de lange kant zijn (80cm oid) en behoorlijk stug. Dat maakt het vervoeren en plaatsen van behuizing+kabels een beetje een gedoe.
  Doorvoersnelheden (zeer onwetenschappelijk getest overigens, in een testje met Windows 7 en een grote (16GB file) en icm met 500GB Toshiba harddisk) over USB2 ongeveer 35 MB/s, over eSATA ongeveer 70MB/s. Netjes en naar verwachting.
  Technisch dus zeer tevreden. Over de praktische kant van de bekabeling ietsjes minder.

 • Joost, maandag 11 oktober 2010

  Mobile harddisk heeft de Icy box snel geleverd. Ik heb hem inmiddels een aantal dagen in gebruik en hij werkt prima.

 • Paul, dinsdag 20 juli 2010

  Wederom prima aflevering, zaterdag besteld, dinsdag bezorgd. Functioneert allemaal prima (pas 1 dag in bezit).Heb de 500GB Western Digital WD5000BEVT schijf er bij genomen (andere was niet op voorraad)..

 • Marc, donderdag 25 maart 2010

  box met HDD bestel op vrijdag en zaterdag geleverd.
  werkt prima

Review 1 tot en met 6 (van 6 reviews)