Mobile-Harddisk.nl uses cookies. Click here for more information. Accept

Displaying 1 to 8 (of 8 reviews)
  • Paul, Monday 25 December 2017

    Past niet mooi strak om een Seagate Barracuda, 4 TB Harde schijf.

  • Erik, Monday 27 November 2017

    ter bescherming van een bulk HDD. Antislip, ligt goed in hand, beschermt de contactpuinten, terwijl een adekwate koeling mogelijk blijft.

  • Erik, Tuesday 17 October 2017

    handig in combinatie met sharkoon sata quiockport en bulk harde schijven

  • Erik, Thursday 3 August 2017

    Een prettige manier om je disks net een klein beetje bescherming te bieden als je ze niet inbouwt. Past perfect.

  • Patrick, Saturday 3 November 2012

    goede prijs - kwaliteit

  • Malcolm, Wednesday 13 January 2010

    Deze hoes past goed om beide 3,5" SATA HD die ik gebruik met mijn Sharkoon Quickport Duo (Western Digital en Seagate). Ik begrij niet helemaal waarom hij open is aan de bovenkant maar dat maakt hem tevens geschikt als fotolijst... staat leuk op mijn bureau :-)

    Zoals gebruikelijk is de levering snel en soepel verlopen en wordt er prima informatie gestrekt over de status. Deze hoesjes heb ik elders iets goedkoper gezien maar dan waren de verzendkosten hoger. Al met al geef ik de voorkeur aan betrouwbare levering en daar heb ik bij Mobile-Harddisk.nl goede ervaringen mee.

  • Michiel, Wednesday 30 December 2009

    Past goed, lijkt me redelijke bescherming in geval je met iets tegen de HD aanstoot; waarschijnlijk niet erg nuttig wanneer je de HD laat vallen, daar is het te weinig bescherming voor.

  • G., Thursday 18 June 2009

    product spreekt voor zich, weinig over te vertellen. Was mijn tweede bestelling, supersnelle levering, uitstekende communicatie over de bestelstatus, kortom, ik heb een nieuwe hoflevereancier!

Displaying 1 to 8 (of 8 reviews)
Live Chat
Offline.