Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 2 (van 2 reviews)
 • Bas, maandag 8 januari 2018

  Mogelijk de beste NAS voor dit geld, althans voor het beoogde doel van ons. De AS6202T NAS is momenteel 7 maanden in gebruik en bevalt prima.
  In het begin waren we wel wat teleurgesteld op de abominabel slechte kwaliteit Ai......apps, zowel op het eigen NAS ATM platform als (in het bijzonder) op iOS apparaten. Hier ligt voor ASUSTOR een groot verbeterpunt. We gebruiken geen van de iOS apps en praktisch geen van de NAS apps. We hadden graag gezien dat we op een makkelijke manier bij onze foto's kunnen onderweg middels iOS. Dit is helaas niet het geval. Voor de overige toenadering van de NAS op iOS gebruiken we FileBrowser, direct via SMB op het LAN en via SFTP onderweg. Dit werkt redelijk, het gaat allemaal niet zo soepel/vlot maar wel betrouwbaar.

  Toch 4 sterren want daarentegen munt de NAS wel gigantisch uit in prestaties op het gebied van snelheid van benadering, bestandsoverdracht, het geven van toegangsrechten aan gebruikers, delen van en bepaalde folder met een incidentele gebruiker (vriend/klant). Samen met een snel 1 Gbps netwerk en een 500/500 glasvezel verbinding is het op afstand net alsof je thuis zit.

  Wat een enórme pre is, is dat onze geluidsprojecten op de NAS kunnen blijven staan, de overdracht is zo dermate snel dat overzetten om een client computer niet noodzakelijk is. Dit scheelt enorm veel tijd voor ons plus je weet altijd waar je laatste versie staat, veilig op de NAS die in RAID 1 geconfigureerd is.

  Aangeschaft in combinatie met 2x 10TB SEAGATE GUARDIAN IRONWOLF NAS ST10000VN0004
  Lees verder: https://www.mobile-harddisk.nl/product/10855/10tb-seagate-guardian-ironwolf-nas-st10000vn0004.html

  Zeer aan te bevelen.

 • Rico, woensdag 27 december 2017

  Makkelijk in gebruik

Review 1 tot en met 2 (van 2 reviews)
Live Chat
Offline.