Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 1 (van 1 reviews)
 • Pierre, dinsdag 13 december 2016

  Vandaag het toestel ontvangen en direct aan de slag .2 USB kabels en een mooi stoffen zakje dat je eventueel aan je broeksriem kan hangen inbegrepen . . Met de handleiding bij de hand ging het instellen redelijk snel . Alleen de Wifi instellingen heb ik even moeten zoeken.Maar die zijn eigenlijk van weinig belang daar je via USB 3 thuis alles op je PC kan kopiëren. De WIFI werkt met FTP en dan moet je de RAW bestanden downloaden.
  Handig is dat je kan instellen na hoeveel tijd het toestel automatisch uitgezet word.
  Het kopiëren gaat met een snelheid van 30mb/sec zoals aangegeven. Een tweede kopie maken naar een externe USB schijf gaat aan dezelfde snelheid wel met de voeding aangesloten ! Een oplader is er niet bij en dat vind ik eigenaardig daar je het toestel mee op reis neemt om geen laptop mee te nemen .Je kan de batterij opladen via USB kabel en ik heb het gedaan met de oplader van mijn Samsung Smartphone.Dus probleem opgelost.
  Daar je drie verschillende verschillende geheugenkaarten hebt en ik heb er natuurlijk één die er niet in past , kan je een kaartlezer via USB aansluiten en zo de laatste nieuwe CF superfast 2.0 ook importeren.
  Als je de externe USB schijf er aan hangt om een tweede kopie te maken mag je deze niet vergeten te formatteren in FAT 32 , anders werkt het niet . Alleen in Windows 10 kan je de keuze in FAT 32 niet meer maken , maar met een beetje zoeken gratis software gedownload .
  Deze online shop was voor mij de goedkoopste ..

Review 1 tot en met 1 (van 1 reviews)
Live Chat
Offline.