Mobile-Harddisk.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Akkoord

Review 1 tot en met 5 (van 5 reviews)
 • Peter, woensdag 19 april 2017

  Uitstekende Router, overzichtelijke interface in de Nederlandse taal.
  Ook een Nederlandse handleiding is op het net te vinden.
  Werkt prima en ben zeer tevreden met deze aankoop.

 • J.G., maandag 30 januari 2017

  Toegankelijk en eenvoudig te bedienen

 • R.A., zaterdag 28 mei 2016

  Ik heb de Synology RT1900ac router aangeschaft. De installatie is niet moeilijk. De WAN port in mijn geval aansluiten op het Ziggo modem dat in Bridge mode staat. Voor het inschakelen van Bridge mode moet je Ziggo contacteren. Daarna op de LAN port een computer aansluiten op de Synology router te configureren. Je computer krijgt een ip adres van de DHCP server van de Synology router. Het instellen van de Router spreekt voor zich maar voordat je hier aan begint is de eerste stap de router te updaten. In mijn geval twee keer. Dus ook twee keer een reboot. Mooie is dat je updates kunt automatiseren mits je daar voldoende vertrouwen in hebt. Verder kan je Notificatie aanzetten zodat je op de hoogte wordt gehouden van gebeurtenissen die zich af spelen op de router. Dan kan per o.a. per e-mail of sms. Ik zelf maak gebruik van verschillende subnets en daar loop ik tegen issues aan. Je kunt daarvoor Synology support contacteren vanuit de interface, wel makkelijk. Ik ben nog verder aan het testen maar de eerste indruk is een goede. Hopelijk heeft Synology ook een antwoord op probleem waar ik tegen aanloop met verschillende subnet. Verder vind ik ook belangrijk dat ik WIFI werking kan schedulen en dat ik de sterkte kan instellen.

  mvg Rob van der Walle
  diktiosolutions.eu

 • Paul, maandag 4 januari 2016

  Heb deze router op 23 dec. besteld bij mobile-harddisk.nl en de volgende avond (kerstavond!) werd ie al (in België!) geleverd. Puike dienstverlening!

  Had gekozen voor een nieuwe router ter vervanging van mijn oude Netgear WNDR3300 (100Mbps) omdat ik Fibernet 200 van Telenet heb en deze internet-verbinding snelheden boven 100Mbps toelaat.

  Heb gekozen voor deze Synology RT1900ac omdat ik uiterst positieve ervaringen heb met hun produkten (zes jaar geleden als NAS een Synology DS209 gekocht en twee jaar geleden een DS214play) en omdat deze router zowat dezelfde web interface gebruikt als hun NAS.

  Natuurlijk kan ik deze router niet vergelijken met de tientallen andere merken en modellen die bestaan, maar ik kan wel zeggen dat deze router zowat al mijn verwachtingen inlost!

  - De installatie van de router liep vlot en zonder problemen dankzij de zeer makkelijke web-interface (okee, ik geef toe dat ik waarschijnlijk meer dan gemiddeld op de hoogte ben van netwerkverbindingen). Is dit je allereerste router of heb je nog nooit eerder zelf een router geïnstalleerd, dan lukt het je zeker ook met deze router. Maar gezien de prijs en de opties zou ik deze router eerder aanbevelen aan zij die meer geïnteresseerd zijn dan gemiddeld.

  - Ik was aangenaam verrast door de verbindingen (4x 1Gbps wired connecties en 2,4Ghz & 5Ghz wireless verbindingen) en al helemaal omdat ik nu vanop een MacBook Pro in dezelfde ruimte via de wireless verbinding download-snelheid haal van 190Mbps via http://speedtest.net

  - Het bereik beantwoordt aan mijn verwachtingen. Met mijn oude router had ik geen bereik aan de volledige andere kant van het huis (oud huis met dikke muren). Met deze router heb ik net één blokje.

  Kortom: zeer tevreden met mijn aankoop!

 • Patrick, zaterdag 28 november 2015

  Zoals synology ook met hun servers/nassen heeft nu ook een goede service op de routers.
  Meer dan tevreden. Snelheid is voor mij ruim voldoende en vergeleken met de standaard ziggo routers is dit een verademing.

Review 1 tot en met 5 (van 5 reviews)
Live Chat
Offline.